WOOONmakelaardij

WOOONmakelaardij is een makelaar gevestigd in Goes. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt WOOONmakelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. WOOONmakelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Goes en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van WOOONmakelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij WOOONmakelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties WOOONmakelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 347.000
  • Gemiddelde verkooptijd 93
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over WOOONmakelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar WOOONmakelaardij verkoopt

WOOONmakelaardij is het meeste actief in Goes. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar WOOONmakelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt WOOONmakelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Borssele 3 € 238.000
Wemeldinge 1 € 699.000
Schore 1 € 307.000
Heinkenszand 1 € 259.000
Yerseke 1 € 498.000

Type woningen die WOOONmakelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat WOOONmakelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat WOOONmakelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
30%
vrijstaande woning
30%
tussenwoning
20%
hoekwoning
10%
penthouse
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in WOOONmakelaardij

Wat kost WOOONmakelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van WOOONmakelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer WOOONmakelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is WOOONmakelaardij actief?

+

WOOONmakelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Borssele, Wemeldinge, Schore, Heinkenszand en Yerseke.

In welk prijssegment is WOOONmakelaardij actief?

+

WOOONmakelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar WOOONmakelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 347.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Goes

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Goes en vergelijkbaar is aan WOOONmakelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!