Rijn Makelaars

Rijn Makelaars is een makelaar gevestigd in Goes. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Rijn Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Rijn Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Goes en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Rijn Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Rijn Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Rijn Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 334.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -14.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Rijn Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Rijn Makelaars verkoopt

Rijn Makelaars is het meeste actief in Goes. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Rijn Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Rijn Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Goes 3 € 284.000
‘s-Gravenpolder 2 € 360.000
Heinkenszand 1 € 395.000
Oost-Souburg 1 € 188.000
Vlissingen 1 € 425.000

Type woningen die Rijn Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Rijn Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Rijn Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
vrijstaande woning
20%
hoekwoning
13%
portiekflat
13%
2 onder 1 kapwoning
7%
bovenwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rijn Makelaars

Wat kost Rijn Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Rijn Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Rijn Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Rijn Makelaars actief?

+

Rijn Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Goes, ‘s-Gravenpolder, Heinkenszand, Oost-Souburg en Vlissingen.

In welk prijssegment is Rijn Makelaars actief?

+

Rijn Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Rijn Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 334.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Goes

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Goes en vergelijkbaar is aan Rijn Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!