PAR-3 Makelaars

PAR-3 Makelaars is een makelaar gevestigd in Eindhoven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt PAR-3 Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. PAR-3 Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van PAR-3 Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij PAR-3 Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties PAR-3 Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 365.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over PAR-3 Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar PAR-3 Makelaars verkoopt

PAR-3 Makelaars is het meeste actief in Eindhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar PAR-3 Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt PAR-3 Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 3 € 350.000
Son en Breugel 1 € 325.000
Zevenbergen 1 € 450.000

Type woningen die PAR-3 Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat PAR-3 Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat PAR-3 Makelaars het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
30%
galerijflat
20%
tussenwoning
20%
benedenwoning
10%
halfvrijstaande woning
10%
vrijstaande woning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in PAR-3 Makelaars

Wat kost PAR-3 Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van PAR-3 Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer PAR-3 Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is PAR-3 Makelaars actief?

+

PAR-3 Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven, Son en Breugel en Zevenbergen.

In welk prijssegment is PAR-3 Makelaars actief?

+

PAR-3 Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar PAR-3 Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 365.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eindhoven en vergelijkbaar is aan PAR-3 Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!