Makelaarskantoor Listed.

Makelaarskantoor Listed. is een makelaar gevestigd in Eindhoven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Makelaarskantoor Listed. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Makelaarskantoor Listed. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Makelaarskantoor Listed.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Makelaarskantoor Listed. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 507.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -50.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Makelaarskantoor Listed.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Makelaarskantoor Listed. verkoopt

Makelaarskantoor Listed. is het meeste actief in Eindhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Makelaarskantoor Listed. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Makelaarskantoor Listed. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 15 € 512.000
Son en Breugel 1 € 379.000
Den-Bosch 1 € 560.000

Type woningen die Makelaarskantoor Listed. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Makelaarskantoor Listed. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Makelaarskantoor Listed. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
75%
eindwoning
8%
penthouse
8%
vrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Makelaarskantoor Listed.

Wat kost Makelaarskantoor Listed. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Makelaarskantoor Listed. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Makelaarskantoor Listed. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Makelaarskantoor Listed. actief?

+

Makelaarskantoor Listed. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven, Son en Breugel en Den-Bosch.

In welk prijssegment is Makelaarskantoor Listed. actief?

+

Makelaarskantoor Listed. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Makelaarskantoor Listed. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 507.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eindhoven en vergelijkbaar is aan Makelaarskantoor Listed.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!