Woonhub Makelaars

Woonhub Makelaars is een makelaar gevestigd in Den-Bosch. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Woonhub Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Woonhub Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den-Bosch en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woonhub Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Woonhub Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 418.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -2.000
  • Aantal transacties 85
Meer informatie over Woonhub Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Woonhub Makelaars verkoopt

Woonhub Makelaars is het meeste actief in Den-Bosch. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woonhub Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woonhub Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 33 € 419.000
Den-Bosch 32 € 378.000
Vught 4 € 545.000
Rosmalen 4 € 461.000
Schijndel 2 € 495.000

Type woningen die Woonhub Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woonhub Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woonhub Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
portiekwoning
18%
2 onder 1 kapwoning
15%
hoekwoning
10%
galerijflat
7%
benedenwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%
vrijstaande woning
3%
bovenwoning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woonhub Makelaars

Wat kost Woonhub Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woonhub Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woonhub Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Woonhub Makelaars actief?

+

Woonhub Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven, Den-Bosch, Vught, Rosmalen en Schijndel.

In welk prijssegment is Woonhub Makelaars actief?

+

Woonhub Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woonhub Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 418.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den-Bosch

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den-Bosch en vergelijkbaar is aan Woonhub Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!