COPPELMANS MAKELAARDIJ

COPPELMANS MAKELAARDIJ is een makelaar gevestigd in Waalre. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt COPPELMANS MAKELAARDIJ hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. COPPELMANS MAKELAARDIJ is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Waalre en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van COPPELMANS MAKELAARDIJ. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij COPPELMANS MAKELAARDIJ zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties COPPELMANS MAKELAARDIJ in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 516.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 346.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over COPPELMANS MAKELAARDIJ
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar COPPELMANS MAKELAARDIJ verkoopt

COPPELMANS MAKELAARDIJ is het meeste actief in Waalre. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar COPPELMANS MAKELAARDIJ woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt COPPELMANS MAKELAARDIJ ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Waalre 5 € 622.000
Eindhoven 2 € 323.000
Heeze 1 € 375.000

Type woningen die COPPELMANS MAKELAARDIJ verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat COPPELMANS MAKELAARDIJ diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat COPPELMANS MAKELAARDIJ het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
14%
portiekwoning
14%
vrijstaande woning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in COPPELMANS MAKELAARDIJ

Wat kost COPPELMANS MAKELAARDIJ bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van COPPELMANS MAKELAARDIJ voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer COPPELMANS MAKELAARDIJ je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is COPPELMANS MAKELAARDIJ actief?

+

COPPELMANS MAKELAARDIJ heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Waalre, Eindhoven en Heeze.

In welk prijssegment is COPPELMANS MAKELAARDIJ actief?

+

COPPELMANS MAKELAARDIJ is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar COPPELMANS MAKELAARDIJ actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 516.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Waalre

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Waalre en vergelijkbaar is aan COPPELMANS MAKELAARDIJ. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!