HA Makelaars

HA Makelaars is een makelaar gevestigd in Tilburg. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt HA Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. HA Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tilburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van HA Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties HA Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 416.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -21.000
  • Aantal transacties 43
Meer informatie over HA Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar HA Makelaars verkoopt

HA Makelaars is het meeste actief in Tilburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar HA Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt HA Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tilburg 22 € 396.000
Eindhoven 9 € 496.000
Rijen 2 € 287.000
Beek 1 € 295.000
Heemstede 1 € 675.000

Type woningen die HA Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat HA Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat HA Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
hoekwoning
23%
portiekflat
15%
2 onder 1 kapwoning
12%
eindwoning
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in HA Makelaars

Wat kost HA Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van HA Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer HA Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is HA Makelaars actief?

+

HA Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tilburg, Eindhoven, Rijen, Beek en Heemstede.

In welk prijssegment is HA Makelaars actief?

+

HA Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar HA Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 416.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tilburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tilburg en vergelijkbaar is aan HA Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!