Veltkamp & Stam I Admono Makelaars

Veltkamp & Stam I Admono Makelaars is een makelaar gevestigd in Hattem. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Veltkamp & Stam I Admono Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Veltkamp & Stam I Admono Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hattem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Veltkamp & Stam I Admono Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Veltkamp & Stam I Admono Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 447.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 147.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Veltkamp & Stam I Admono Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Veltkamp & Stam I Admono Makelaars verkoopt

Veltkamp & Stam I Admono Makelaars is het meeste actief in Hattem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Veltkamp & Stam I Admono Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Veltkamp & Stam I Admono Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hattem 29 € 448.000
Wezep 2 € 476.000
Kampen 1 € 375.000

Type woningen die Veltkamp & Stam I Admono Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Veltkamp & Stam I Admono Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Veltkamp & Stam I Admono Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
31%
tussenwoning
19%
2 onder 1 kapwoning
16%
hoekwoning
16%
eindwoning
9%
portiekwoning
6%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Veltkamp & Stam I Admono Makelaars

Wat kost Veltkamp & Stam I Admono Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Veltkamp & Stam I Admono Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Veltkamp & Stam I Admono Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is Veltkamp & Stam I Admono Makelaars actief?

+

Veltkamp & Stam I Admono Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hattem, Wezep en Kampen.

In welk prijssegment is Veltkamp & Stam I Admono Makelaars actief?

+

Veltkamp & Stam I Admono Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Veltkamp & Stam I Admono Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 447.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hattem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hattem en vergelijkbaar is aan Veltkamp & Stam I Admono Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!