Makelaars in Lemelerveld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lemelerveld, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Lemelerveld. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lemelerveld helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lemelerveld kern oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lemelerveld zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Lemelerveld afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 461.000
 • Gemiddelde verkooptijd 76
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -47.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lemelerveld
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lemelerveld

In Lemelerveld is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 485.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -47.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lemelerveld.

Bij de verkoop van een huis in Lemelerveld is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 485.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lemelerveld. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lemelerveld weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 461.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lemelerveld is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lemelerveld. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lemelerveld

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lemelerveld? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lemelerveld. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ten Broeke makelaars & taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lemelerveld, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lemelerveld.

Populaire buurten in Lemelerveld

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lemelerveld? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lemelerveld. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lemelerveld kern oost

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 394.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Nieuwe Landen

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 379.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Lemelerveld kern west

  Verkooptijd
  121 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 393.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Verspreide huizen Lemelerveld west

  Verkooptijd
  98 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 942.000
  Woningen verkocht
  2
 • 5. Verspreide huizen Lemelerveld oost

  Verkooptijd
  105 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 600.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Lemelerveld

In Lemelerveld zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Ten Broeke makelaars & taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lemelerveld.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Langsweg 32 Jeanette Visscher Makelaars € 948.000
Twentseweg 218 Salland Makelaardij Schrijver & Holterman € 935.000
Nieuwstraat 17 Ten Broeke makelaars & taxateurs € 625.000
Nieuwstraat 23 AgriTeam Makelaars € 575.000
Handelsweg 14 Jeanette Visscher Makelaars € 574.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lemelerveld

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lemelerveld?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Lemelerveld. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lemelerveld.

Wat kost een makelaar in Lemelerveld?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lemelerveld is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lemelerveld van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lemelerveld?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lemelerveld zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lemelerveld?

+

De meest verkopende makelaar van Lemelerveld is Ten Broeke makelaars & taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lemelerveld zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lemelerveld?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lemelerveld aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lemelerveld.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!