De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters

De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters is een makelaar gevestigd in Oldemarkt. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oldemarkt en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 423.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters verkoopt

De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters is het meeste actief in Oldemarkt. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oldemarkt 2 € 295.000
Scherpenzeel (FR) 1 € 335.000
Oldeberkoop 1 € 230.000
Wolvega 1 € 400.000
Zwolle 1 € 1.000.000

Type woningen die De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
40%
vrijstaande woning
40%
galerijflat
7%
hoekwoning
7%
portiekflat
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters

Wat kost De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters actief?

+

De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oldemarkt, Scherpenzeel (FR), Oldeberkoop, Wolvega en Zwolle.

In welk prijssegment is De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters actief?

+

De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 423.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oldemarkt

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oldemarkt en vergelijkbaar is aan De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!