Gjaltema Assurantiën & Makelaardij

Gjaltema Assurantiën & Makelaardij is een makelaar gevestigd in Dalfsen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gjaltema Assurantiën & Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Gjaltema Assurantiën & Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dalfsen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gjaltema Assurantiën & Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gjaltema Assurantiën & Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -164.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over Gjaltema Assurantiën & Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Gjaltema Assurantiën & Makelaardij verkoopt

Gjaltema Assurantiën & Makelaardij is het meeste actief in Dalfsen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gjaltema Assurantiën & Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gjaltema Assurantiën & Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dalfsen 23 € 456.000
Ommen 2 € 472.000
Lemelerveld 2 € 382.000
Zwolle 1 € 599.000
Nieuwleusen 1 € 599.000

Type woningen die Gjaltema Assurantiën & Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gjaltema Assurantiën & Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gjaltema Assurantiën & Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
31%
2 onder 1 kapwoning
28%
tussenwoning
16%
hoekwoning
13%
benedenwoning
3%
eindwoning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gjaltema Assurantiën & Makelaardij

Wat kost Gjaltema Assurantiën & Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gjaltema Assurantiën & Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gjaltema Assurantiën & Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Gjaltema Assurantiën & Makelaardij actief?

+

Gjaltema Assurantiën & Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dalfsen, Ommen, Lemelerveld, Zwolle en Nieuwleusen.

In welk prijssegment is Gjaltema Assurantiën & Makelaardij actief?

+

Gjaltema Assurantiën & Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gjaltema Assurantiën & Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 462.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dalfsen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dalfsen en vergelijkbaar is aan Gjaltema Assurantiën & Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!