Erik Klein Ganseij Makelaardij

Erik Klein Ganseij Makelaardij is een makelaar gevestigd in Nieuwleusen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Erik Klein Ganseij Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Erik Klein Ganseij Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nieuwleusen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Erik Klein Ganseij Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Erik Klein Ganseij Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Erik Klein Ganseij Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 369.000
  • Gemiddelde verkooptijd 11
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -11.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Erik Klein Ganseij Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Erik Klein Ganseij Makelaardij verkoopt

Erik Klein Ganseij Makelaardij is het meeste actief in Nieuwleusen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Erik Klein Ganseij Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Erik Klein Ganseij Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuwleusen 5 € 369.000
Hattem 1 € 369.000

Type woningen die Erik Klein Ganseij Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Erik Klein Ganseij Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Erik Klein Ganseij Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
tussenwoning
33%
hoekwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Erik Klein Ganseij Makelaardij

Wat kost Erik Klein Ganseij Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Erik Klein Ganseij Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Erik Klein Ganseij Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Erik Klein Ganseij Makelaardij actief?

+

Erik Klein Ganseij Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuwleusen en Hattem.

In welk prijssegment is Erik Klein Ganseij Makelaardij actief?

+

Erik Klein Ganseij Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Erik Klein Ganseij Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 369.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nieuwleusen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nieuwleusen en vergelijkbaar is aan Erik Klein Ganseij Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!