Den Haag

Huis verkopen in Den Haag

Een huis verkopen is over het algemeen niet heel moeilijk, uiteindelijk kan iedereen wel een huis verkopen. De truc ligt hem in het uiterste uit de verkoop te halen. Hoe zorg je ervoor dat de koper goed is geïnformeerd en dat je het beste bod krijgt voor jouw woning? Er zijn verschillende factoren om rekening mee te houden wanneer je de overweging niet om je huis te gaan verkopen in Den Haag. Het is tenslotte best een grote onderneming, die niet over één dag ijs gaat. 

VraagprijsAantal verkopenVerkoopsnelheidVerschil verkoopsnelheid
€ 516.000– 28,0 %31 dagen– 6,0%

Top 10 makelaars Den-Haag

Voordat je de vergelijking van Juiste Makelaar start is het verstandig om de top 10 makelaar s in Den Haag te controleren. Op deze manier kan je zien welke makelaar jouw huis in Den Haag goed kan verkopen.  De statistieken zijn gebaseerd op alle transacties transacties en de gemiddelde verkoopprijs van afgelopen kwartalen.

#PlaatsMakelaar+/- Gem. vraagprijsVerkoopsnelheidAdvies nodig?
3's GravenmoerKanters Garantiemakelaars-1731
1's GravenmoerVan den Bosch makelaars1941
1's GravenmoerKIN Makelaars Dongen-731
2's-GravelandMakelaarschap Michiel Koudijs-1231
2's-GravelandVAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS-1111
2's-GravelandVoorma en Walch Makelaars IN HET GOOI7941
2's-GravelandVuister Makelaardij-1711
1's-GravelandDe Nieuwe Gooische Makelaars - Taxateurs551
5's-GravendeelMakelaardij Van den Berg5721
5's-GravendeelOoms Makelaars-731
Plaats

Voordelen huis verkopen Den Haag

In de huidige woningmarkt heerst er al jaren een groot woning te kort, experts denken dat het pas na 2030 wordt opgelost. Doordat het nog lang gaat duren voordat er genoeg woningen in Den Haag zijn, kan het een voordeel zijn om je huis tijdig te verkopen. Extra voordelen om je huis snel te verkopen in Den Haag:

  • Momenteel heerst er een schaarste in de woningmarkt, waardoor veel vraag is naar betaalbare woningen.
  • Onzekerheid in markt: Veel huizen verkopers/kopers weten niet wat ze kunnen verwachten. Zit de woningwaarde op zijn top? Stijgende rente? Doordat er veel vraagstukken zijn, kan het een voordeel zijn om hiervan te profiteren en snel je huis in Den Haag te verkopen.

Snel je huis verkopen in Den Haag

Wil je snel je huis verkopen in Den Haag, bijvoorbeeld omdat je een nieuwe woning hebt gekocht en je niet zit te wachten op dubbele kosten of dat er iets is veranderd in je privé situatie? Het is dan ook noodzakelijk om met geschikte makelaar in zee te gaan die je kan begeleiden bij het verkopen van je huis Den Haag. Een lokale makelaar verkoopt gemiddeld 2x sneller een woning dan wanneer je het zelf verkoopt of via een online makelaar. Er zijn verschillende manieren om snel en de juiste makelaar te vinden voor de verkoop van je woning:

  • Vraag aan vrienden en/of familie of zij een makelaar kennen die op korte termijn tijd heeft om je huis te verkopen in Den Haag.
  • Kijk of je in de buurt veel te koop borden ziet hangen van een bepaalde makelaar en bel het telefoonnummer wat daarop staat.
  • Vergelijk direct makelaars via Juiste Makelaar en kom vandaag nog in contact met twee makelaars voor een gratis waardebepaling.

Gratis waardebepaling

Voordat de woning in de verkoop gaat wil je natuurlijk weten wat je huis gaat opleveren en hoe het in de markt ligt? Het makkelijkste wat je kan doen is een aantal lokale makelaars in Den Haag uitnodigen bij je thuis (je betaalt hier niks voor), dan zullen de makelaars een ronde maken en het één ander noteren, vervolgens zullen de waarde van de woning toelichten. De meeste makelaars hebben dan ook de afspraak voorbereid, vaak kijken ze recent verkochte en/of vergelijkbare woningen in de buurt. Na het zien van de woning en referenties die ze hebben gevonden kunnen ze vaak een waarde geven voor het huis. Uiteindelijk zullen de makelaars ook een verkoopstrategie toelichten en welke courtage zij rekenen over de verkoop. 

Welke makelaar bij verkoop huis?

In Den Haag zijn meer dan 250 makelaars actief, het is dus hartstikke lastig om een geschikte makelaar te vinden. Hoe weet je welke makelaar het beste je huis kan verkopen in Den Haag? Bij Juiste Makelaar vergelijken wij gratis en vrijblijvend alle makelaars speciaal voor jou. De vergelijking maken wij door jarenlange ervaring en ons uitgebreide feedback systeem, weten wij precies welke makelaar bij jou past. Wanneer je gegevens hebt ingevuld in onze handige tool, zal één van onze woningadviseurs gratis en vrijblijvend contact met je opnemen om eventuele wensen te besproken, zo weten wij nog beter welke makelaar het meest passende is voor het verkopen van je huis in Den Haag.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is een normale courtage van een makelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat kost een aankoopmakelaar?

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

Vergelijk hier