Eindhoven

Huis verkopen Eindhoven

Wil jij in deze periode je huis verkopen in Eindhoven? Wellicht is dit hét moment om een knoop door te hakken en over te gaan tot de verkoop van je huis. In deze periode dat er een laag woningaanbod is en er nog veel bezichtigingen zijn is het een goed moment om je huis te verkopen in Eindhoven. De afgelopen jaren is de woningmarkt een veelbesproken onderwerp geweest, maar waar jij als huizenbezitter in Eindhoven goed vanaf komt! Twijfel jij of je op dit moment je huis moet verkopen of dat je juist moet wachten? Met de hulp van Juiste Makelaar weet je zeker dat je terecht komt bij de beste makelaar in Eindhoven. Wat jij moet doen? Je adres en voorkeuren in te vullen. Vervolgens zal het vergelijkingssysteem van Juiste Makelaar de twee beste makelaars vinden om jouw huis voor de hoogste prijs te verkopen in Eindhoven. Ontdek direct hoe jij het beste of juist het snelste je huis kan verkopen. 

VraagprijsAantal verkopenVerkoopsnelheidVerschil verkoopsnelheid
€ 460.000– 24,0 %26 dagen– 4,0%

Overzicht van makelaars in Eindhoven

#PlaatsMakelaar+/- Gem. vraagprijsVerkoopsnelheidAdvies nodig?
3's GravenmoerKanters Garantiemakelaars-1731
1's GravenmoerVan den Bosch makelaars1941
1's GravenmoerKIN Makelaars Dongen-731
2's-GravelandMakelaarschap Michiel Koudijs-1231
2's-GravelandVAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS-1111
2's-GravelandVoorma en Walch Makelaars IN HET GOOI7941
2's-GravelandVuister Makelaardij-1711
1's-GravelandDe Nieuwe Gooische Makelaars - Taxateurs551
5's-GravendeelMakelaardij Van den Berg5721
5's-GravendeelOoms Makelaars-731
Plaats

Je huis voor de hoogste prijs verkopen in Eindhoven doe je met een goede makelaar. De lokale makelaar heeft het netwerk en de kennis om een huis in Eindhoven het beste in de markt te zetten. Uiteraard zijn er diverse keuzes die gemaakt moeten worden tussen de verschillende makelaars die momenteel actief zijn in Eindhoven. Bij Juiste Makelaar houden wij dit al jaren bij, weten exact welke makelaars goed presteren en wat belangrijke aspecten zijn van een makelaar. Om een globaal beeld te geven van de makelaars die actief zijn in Eindhoven hebben wij een overzicht van de makelaars gemaakt. Hierboven lees je eerst welke selecties er zijn. Hierboven kun jij zelf de statistieken van actieve makelaar bekijken om je huis samen met de beste makelaar voor jou te verkopen. 

– Aantal verkochte woningen in Eindhoven

Het aantal woningen wat een makelaar in Eindhoven jaarlijks verkoopt zegt veel over de populariteit van de makelaar. Daarbij geeft het ook aan dat veel huizenverkopers tevreden zijn over de prijs/kwaliteit van de makelaar. Anders zullen zij het niet doorvertellen aan bekende. Uiteraard wil jij je huis verkopen in een specifieke buurt van Eindhoven, daardoor zegt de totale woningverkoop in Eindhoven weinig. Doe daarom de vergelijking en Juiste Makelaar helpt je aan de twee beste makelaars in de buurt. 

– Verkooptijd van de makelaar

De verkoopsnelheid van de makelaar geeft aan hoe proactief de makelaar bezig is om jou huis in Eindhoven te verkopen. Daarbij lukt het de makelaar om je woning voor een goede prijs en aantrekkelijke foto’s in de markt te zetten. Dit geeft aan dat de makelaar op deze vlakken goed scoort. Echter geeft dit zeker geen garanties voor de hoogste verkoopprijs. 

– Gemiddelde vraagprijs van een makelaar

Wanneer een makelaar jaarlijks behoorlijk wat woningen verkoopt in Eindhoven, laat de gemiddelde vraagprijs van een makelaar goed zien in welk segment de makelaar actief is. Dit zorgt ervoor dat je direct weet of de makelaar bij je past of dat je juist een andere makelaar nodig. Een makelaar in Eindhoven die je huis gaat verkopen, terwijl de makelaar in een heel ander segment actief is, is een slechte match. Je wilt een makelaar die in hetzelfde segment actief is omdat de makelaar dan al potentiële kopers kent. Daarbij is de kennis van de buurt essentieel in combinatie met het segment. 

Woningmarkt statistieken huis verkopen in Eindhoven

Een huis verkopen in Eindhoven gaat sneller dan gemiddeld in Nederland. Dit is ongeveer 26 dagen in heel Eindhoven. Terwijl de gemiddelde vraagprijs op dit moment € 460.000 is. Per stadsdeel en buurt in Eindhoven verschillen deze prijzen. De gemiddelde vierkante meter prijs van een huis in Eindhoven is € 3.600 per vierkante meter

Huis snel verkopen

Er zijn een aantal opties hoe jij je huis wilt verkopen in Eindhoven. Een van deze optie is snel. Om je huis snel te verkopen moet je je goed voorbereiden en een aantal stappen van te voren nemen. Bedenk wel als je je huis zo snel mogelijk wilt verkopen, dat je er een kans bestaat dat je niet de maximale verkoopprijs zal realiseren. Echter zijn er ook simpele tips om je huis snel te kunnen verkopen die juist een positieve invloed hebben op de verkoopprijs.

 1. Zorg ervoor dat je huis strak en netjes is opgeruimd.
 2. Repareer de kleine dingen die zichtbaar zijn bij bezichtigingen. Hierop haken mensen af.
 3. Laat een woningfotograaf langskomen. Hiermee weet je zeker dat de foto’s goed zijn. 
 4. Doe goed onderzoek wat de prijsrange is waar je huis invalt. Wanneer je net in een lager segment kan zitten, weet je zeker dat je meer kijkers trekt. Deze kunnen alsnog overbieden waardoor je dezelfde of misschien wel een hogere verkoopprijs realiseert. 
 5. Bereid je erop voor dat je snel je huis uit moet.

Waarom juist nu je huis verkopen in Eindhoven?

In de huidige woningmarkt je huis verkopen in Eindhoven zorgt voor verschillende voordelen. Hier lees je de belangrijkste voordelen van de huidige woningmarkt in Eindhoven en de combinatie met het verkopen je van huis. 

 • Er is weinig woningaanbod in Eindhoven. Dit zorgt ervoor dat de woningen die te koop staan enorm populair zijn. Soms komen er tientallen mensen af op een bezichtiging. Dit zorgt ervoor dat jij als verkoper er goed voorstaat. De kopers willen graag een huis kopen, wat resulteert in flinke overbiedingen. 
 • Wanneer de rente stijgt heeft dat een invloed op de trend van de prijsstijging. Wanneer dit nog relatief weinig invloed heeft op de huidige verkoopprijzen weet je dat je je huis op dit moment nog voor de hoogste prijs kan verkopen in Eindhoven. 

Je huis voor de hoogste prijs verkopen in Eindhoven

Je huis voor de hoogste prijs verkopen is natuurlijk wat iedereen graag wilt. Daarentegen kan het verkopen van je huis een hele stressvolle periode zijn. Zeker wanneer je niet weet waar je aan toe bent gedurende het verkooptraject. Juiste Makelaar heeft enkele tips om te zorgen dat je zo goed mogelijk het verkooptraject in gaat en de hoogst haalbare prijs kunt realiseren: 

 • Maak het hele huis schoon en zorg ervoor dat de muren een lichte kleur hebben. Op deze manier ziet je huis er ruimtelijker uit en kunnen de potentiële woningkopers je Eindhovense huis beter inschatten op de echte waarde. 
 • Laat het huis er relatief nieuw uitzien. Werk oudere apparaten weg. 
 • Wees er zeker van dat alles wat in het zicht staat gewoon werkt. Wanneer iemand een deur openmaakt en deze valt eruit, dan gaan mensen snel twijfelen wat er allemaal aan de hand is. 
 • Ben je zeker van de bouwtechnische staat? Laat dan een bouwkundige keuring op voorhand uitvoeren. 
 • Maak je hele tuin netjes. Potentiële kopers kunnen minder goed door je huis kijken wanneer alles een rommel is. 

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is een normale courtage van een makelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat kost een aankoopmakelaar?

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

Vergelijk hier