Breda Makleaar

Huis verkopen in Breda

Op dit moment je huis verkopen in Breda zorgt voor spannende tijden. Denk je erover na om je huis te verkopen in Breda? Dit kan zowel spannend als stressvol zijn. Denk daarom goed na over wat je doel is en hoe je de verkoop van het huis wilt aanpakken. Ieder huis is anders en dat betekent dat er een andere verkoopstrategie nodig is. Bij Juiste Makelaar weet je zeker dat je in contact komt met de beste makelaars in Breda. Dit doen wij op basis van je huis, je eigen voorkeuren en de prestaties van de makelaars. Zo weet je precies welke makelaar het beste jouw huis kan verkopen in Breda. Enkel een makelaar die veel huizen verkoopt in de hele gemeente Breda, betekent niet direct dat deze makelaar jou huis goed kan verkopen. 

Bij Juiste Makelaar weten wij wat werkt en wat niet werkt als het gaat om het matchen van makelaar om je huis goed te kunnen verkopen in Breda.

Ontdek de beste makelaars in Breda

#PlaatsMakelaar+/- Gem. vraagprijsVerkoopsnelheidAdvies nodig?
3's GravenmoerKanters Garantiemakelaars-1731
1's GravenmoerVan den Bosch makelaars1941
1's GravenmoerKIN Makelaars Dongen-731
2's-GravelandMakelaarschap Michiel Koudijs-1231
2's-GravelandVAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS-1111
2's-GravelandVoorma en Walch Makelaars IN HET GOOI7941
2's-GravelandVuister Makelaardij-1711
1's-GravelandDe Nieuwe Gooische Makelaars - Taxateurs551
5's-GravendeelMakelaardij Van den Berg5721
5's-GravendeelOoms Makelaars-731
Plaats

Huis verkopen voor de beste prijs in Breda?

Hoe ga je de beste makelaar vinden om je huis te verkopen in Breda? Dat is een veelvoorkomende vraag waarop het antwoord niet altijd hetzelfde is. Er zijn meerdere goede makelaars actief in Breda. Deze partijen kunnen allemaal je huis goed verkopen. Natuurlijk wil je het meeste uit je woning halen. Daarom heeft Juiste Makelaar alle beschikbare vastgoeddata, makelaarsdata en eerdere gebruikersfeedback geanalyseerd en gecombineerd voor de vergelijkingsdienst. Op deze manier weet iedere gebruiker welke makelaar het beste bij je past. Om je een idee te geven van de beschikbare data, hebben we hierboven een aantal belangrijke aspecten van de makelaar uitgesplitst. 

1. Welke makelaar verkoopt hoeveel woningen in Breda

Als je je huis gaat verkopen, is het zinvol om te kijken naar het aantal huizen dat een bepaalde makelaar heeft verkocht. Op die manier kunt u zien hoeveel ervaring deze makelaar heeft. Let hierbij wel op de statistieken van de makelaar in jouw eigen wijk. Zo weet je welke makelaar daar populair is en kennis heeft van de buurt. Grote kantoren in Breda staan bekend om het verkopen van veel woningen. Echter heeft dit invloed op de persoonlijke benadering en de service die je kunt verwachten. Aan de andere kant is de prijs vaak scherper.

2. Hoe snel verkoopt de makelaar woningen?

Wanneer je je huis gaat verkopen, wilt je een assertieve makelaar die je huis snel op de markt zet en kan verkopen. Daarbij moet de makelaar weten wat er in Breda speelt en wat een goede verkoopprijs is. De snelheid van een makelaar zegt veel over de kwaliteit en assertiviteit van een makelaar. De snelheid waarmee een makelaar een huis kan verkopen in Breda is belangrijk omdat het je vertelt hoe proactief de makelaar is. 

3. Wat is de gemiddelde vraagprijs van iedere makelaar?

De gemiddelde vraagprijs van een makelaar zegt veel over het segment waar de makelaar actief in is. Op deze manier kun je een betere inschatting maken welke makelaar goed bij jou en je huis past. Dit zorgt direct voor een betere klik, maar ook een beter verkoopresultaat. De makelaar is tenslotte in jouw segment actief en kent dus ook andere kopers. Dit zorgt ervoor dat jij je huis voor een goede prijs, snel kan verkopen in Breda. 

Woningmarkt statistieken bij huis verkopen in Breda

In Breda is momenteel de gemiddelde vraagprijs van een huis € 495.000. Deze prijs is de afgelopen jaren flink gestegen. Hierbij is de gemiddelde vierkante meterprijs € 3.600 per vierkante meter

Deze prijsstijgingen zijn merkbaar in alle grotere steden in Nederland. Doordat er flink minder woningen op dit moment te koop staan, zijn de prijzen gestegen. Echter is op dit moment het aantal dagen dat een woning te koop staat aan het stijgen. Dit zorgt ervoor dat er een beweging is in de huizenmarkt in Breda. Breda.JuisteMakelaar

Snel je huis verkopen Breda

Op zoek naar manier om snel je huis te verkopen in Breda? Bij Juiste Makelaar willen we je hier mee ondersteunen. Echter zijn er voor- en nadelen aan je huis zo snel mogelijk verkopen. Hieronder laten we zien hoe je je huis wel snel kunt verkopen. Juiste Makelaar gaat voor jou op zoek naar de beste makelaar om jou huis snel en voor de hoogste prijs te kunnen verkopen. Met de uitgebreide kennis van de woningmarkt in Breda, zorgt het makelaar vergelijkingssysteem Hoe ga je snel aan de slag? 

  1. Zorg dat je huis er strak en opgeruimd uitziet voordat je de verkoop opstart. Het is belangrijk dat kopers niet het gevoel hebben dat ze door een puinhoop moeten kijken wanneer ze proberen te beslissen of ze je huis wel of niet willen kopen.
  2. Vul de vergelijking in bij Juiste Makelaar en geef aan de je spoedig je huis in Breda wilt verkopen. 
  3. Wij brengen je direct in contact met de twee makelaars die bekend staan om hun snelle verkoop en het verkrijgen van een goede prijs. 
  4. Zorg ervoor dat de makelaar zo snel mogelijk je huis kan verkopen in Breda!

Voordelen om je huis te verkopen in deze tijd

Op dit moment is de woningmarkt in Breda booming. De huizenprijzen zijn hoog, maar er zijn ook risico’s die de prijzen kunnen doen dalen. Woning staan momenteel langer te koop, daarom hieronder de voordelen wanneer je nu je huis wilt verkopen in Breda. 

Laag woningaanbod: Het aanbod van woningen is schaars en dat maakt het zeer aantrekkelijk om je huis te verkopen. Dit zorgt voor een kleiner aanbod terwijl de vraag groter is. Uiteindelijk resulteert dit in een hogere prijs bij meer bezichtigingen.

Stijgende rente: Wanneer de huizenprijzen hoog zijn en de rente oplopend, is het waarschijnlijk dat er veranderingen op woningmarkt plaatsvinden. Op het moment dat de rente blijft stijgen zorgt dit ervoor dat mensen een lagere hypotheek kunnen krijgen. Het gevolg is dat de huizenprijzen zullen dalen. Wanneer je op dit moment twijfelt om je huis verkopen, is het slim om daar snel een keuze over te maken.

Huis verkopen zonder stress

Het verkopen van uw huis in Breda kan een stressvolle ervaring zijn. Het is niet iets wat u elke dag doet en u weet ook niet waar u aan toe bent. Om ervoor te zorgen dat u zonder stress deze periode in kunt gaan, hebben wij een aantal tips voor u uitgewerkt, zodat u snel en gemakkelijk uw huis kunt verkopen:

  • Werk met een betrouwbare makelaar: Bij Juiste Makelaar weten wij hoe belangrijk het is om met een betrouwbare makelaar te werken. Zo weet je precies waar je aan toe bent, waardoor je een goede ervaring hebt met het verkopen van je huis in Breda. Daarom hebben wij een uitgebreid netwerk van makelaars ontwikkeld die de ervaring hebben die nodig is om uw huis snel en gemakkelijk te verkopen. Wij werken met deze makelaars omdat zij kennis hebben van de lokale markt en je zullen helpen bij het begeleiden van het proces om uw huis succesvol te verkopen.
  • Zorg ervoor dat de uitstraling en het gevoel van het huis goed zijn, zoals geen donkere kamers. Je wilt dat mensen zich comfortabel en op hun gemak voelen als ze je huis binnenlopen, zodat ze zich kunnen voorstellen dat ze er kunnen wonen.
  • Zorg dat je alle papieren hebt die betrekking hebben op je huis. Denk hierbij aan de eerdere koopaktes, tekeningen, bezwaren richting de gemeente Breda en andere beslissingen die van toepassing zijn. 

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is een normale courtage van een makelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat kost een aankoopmakelaar?

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

Vergelijk hier