Makelaars in Nijbroek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nijbroek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Nijbroek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nijbroek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Nijbroek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nijbroek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nijbroek zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nijbroek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 1.073.000
 • Gemiddelde verkooptijd 13
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nijbroek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nijbroek

In Nijbroek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Nijbroek.

Bij de verkoop van een huis in Nijbroek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 208 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nijbroek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nijbroek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 1.073.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nijbroek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nijbroek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nijbroek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nijbroek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nijbroek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bieze Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Nijbroek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nijbroek.

Populaire buurten in Nijbroek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nijbroek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nijbroek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Nijbroek

  Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.073.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Nijbroek

In Nijbroek zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Bieze Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Nijbroek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Middendijk 29 Edwin van Vilsteren Makelaars € 1.250.000
Wellerweg 6 a Bieze Makelaars € 895.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nijbroek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nijbroek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Nijbroek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nijbroek.

Wat kost een makelaar in Nijbroek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nijbroek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nijbroek van € 10.700 tot € 13.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nijbroek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nijbroek zijn € 5.400 a € 8.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nijbroek?

+

De meest verkopende makelaar van Nijbroek is Bieze Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nijbroek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nijbroek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nijbroek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nijbroek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!