Wilbrink Makelaardij o.g.

Wilbrink Makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Beekbergen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Wilbrink Makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Wilbrink Makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beekbergen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wilbrink Makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wilbrink Makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 507.000
  • Gemiddelde verkooptijd 100
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -294.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Wilbrink Makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Wilbrink Makelaardij o.g. verkoopt

Wilbrink Makelaardij o.g. is het meeste actief in Beekbergen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wilbrink Makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wilbrink Makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beekbergen 5 € 360.000
Apeldoorn 2 € 471.000
Wilp 1 € 825.000
Lieren 1 € 444.000
Varsseveld 1 € 400.000

Type woningen die Wilbrink Makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wilbrink Makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wilbrink Makelaardij o.g. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
47%
hoekwoning
18%
tussenwoning
18%
2 onder 1 kapwoning
12%
geschakelde woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wilbrink Makelaardij o.g.

Wat kost Wilbrink Makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wilbrink Makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wilbrink Makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Wilbrink Makelaardij o.g. actief?

+

Wilbrink Makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Beekbergen, Apeldoorn, Wilp, Lieren en Varsseveld.

In welk prijssegment is Wilbrink Makelaardij o.g. actief?

+

Wilbrink Makelaardij o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wilbrink Makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 507.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beekbergen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beekbergen en vergelijkbaar is aan Wilbrink Makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!