Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z.

Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. is een makelaar gevestigd in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Apeldoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 397.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 18.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. verkoopt

Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. is het meeste actief in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Apeldoorn 24 € 399.000
Ugchelen 2 € 455.000
Deventer 1 € 350.000
Harderwijk 1 € 350.000
Beekbergen 1 € 340.000

Type woningen die Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
2 onder 1 kapwoning
21%
vrijstaande woning
17%
hoekwoning
13%
penthouse
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z.

Wat kost Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. actief?

+

Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Apeldoorn, Ugchelen, Deventer, Harderwijk en Beekbergen.

In welk prijssegment is Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. actief?

+

Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 397.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Apeldoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Apeldoorn en vergelijkbaar is aan Mulderij Makelaardij & Taxateur O.Z.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!