Makelaarsoord

Makelaarsoord is een makelaar gevestigd in Kerkdriel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Makelaarsoord hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Makelaarsoord is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kerkdriel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Makelaarsoord. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Makelaarsoord in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -60.000
  • Aantal transacties 41
Meer informatie over Makelaarsoord
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Makelaarsoord verkoopt

Makelaarsoord is het meeste actief in Kerkdriel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Makelaarsoord woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Makelaarsoord ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den-Bosch 6 € 347.000
Ammerzoden 6 € 469.000
Kerkdriel 5 € 523.000
Amsterdam 2 € 443.000
Vlijmen 2 € 427.000

Type woningen die Makelaarsoord verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Makelaarsoord diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Makelaarsoord het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
vrijstaande woning
20%
2 onder 1 kapwoning
18%
bovenwoning
9%
geschakelde woning
9%
hoekwoning
7%
eindwoning
4%
maisonnette
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Makelaarsoord

Wat kost Makelaarsoord bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Makelaarsoord voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Makelaarsoord je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Makelaarsoord actief?

+

Makelaarsoord heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den-Bosch, Ammerzoden, Kerkdriel, Amsterdam en Vlijmen.

In welk prijssegment is Makelaarsoord actief?

+

Makelaarsoord is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Makelaarsoord actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 446.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kerkdriel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kerkdriel en vergelijkbaar is aan Makelaarsoord. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!