Makelaars in Ammerzoden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ammerzoden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Ammerzoden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ammerzoden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ammerzoden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ammerzoden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ammerzoden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 481.000
 • Gemiddelde verkooptijd 69
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 844.000
 • Aantal transacties 15
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ammerzoden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ammerzoden

In Ammerzoden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 1.313.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 844.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Ammerzoden.

Bij de verkoop van een huis in Ammerzoden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 1.313.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 10200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ammerzoden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ammerzoden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 481.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ammerzoden is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ammerzoden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ammerzoden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ammerzoden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ammerzoden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaarsoord de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ammerzoden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ammerzoden.

 • Verkooptijd
  133 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 563.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 630.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  186 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 449.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 330.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Ammerzoden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ammerzoden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ammerzoden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ammerzoden

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 481.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in Ammerzoden

In Ammerzoden zijn de afgelopen maand 15 woningen verkocht. Makelaar Makelaarsoord verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ammerzoden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ammerstraat 11 a Makelaarsoord € 965.000
Kleinzand 8 Kievit Makelaardij € 699.000
Wellsedam 54 Oomen Makelaardij & Taxaties € 635.000
Pater Veldmanlaan 1 a Oomen Makelaardij & Taxaties € 625.000
Mr La Grostraat 21 Kievit Makelaardij € 575.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ammerzoden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ammerzoden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Ammerzoden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ammerzoden.

Wat kost een makelaar in Ammerzoden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ammerzoden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ammerzoden van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ammerzoden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ammerzoden zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ammerzoden?

+

De meest verkopende makelaar van Ammerzoden is Makelaarsoord. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ammerzoden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ammerzoden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ammerzoden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ammerzoden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!