Veerhuis Wonen

Veerhuis Wonen is een makelaar gevestigd in Den-Bosch. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Veerhuis Wonen hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Veerhuis Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den-Bosch en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Veerhuis Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Veerhuis Wonen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Veerhuis Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 311.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 111.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Veerhuis Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Veerhuis Wonen verkoopt

Veerhuis Wonen is het meeste actief in Den-Bosch. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Veerhuis Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Veerhuis Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den-Bosch 7 € 311.000

Type woningen die Veerhuis Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Veerhuis Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Veerhuis Wonen het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Veerhuis Wonen

Wat kost Veerhuis Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Veerhuis Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Veerhuis Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.300.

Waar is Veerhuis Wonen actief?

+

Veerhuis Wonen heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Den-Bosch.

In welk prijssegment is Veerhuis Wonen actief?

+

Veerhuis Wonen is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Veerhuis Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 311.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den-Bosch

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den-Bosch en vergelijkbaar is aan Veerhuis Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!