Abelen Makelaars en Taxateurs b.v.

Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. is een makelaar gevestigd in Rosmalen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rosmalen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Abelen Makelaars en Taxateurs b.v.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 615.000
  • Gemiddelde verkooptijd 63
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 69.000
  • Aantal transacties 30
Meer informatie over Abelen Makelaars en Taxateurs b.v.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. verkoopt

Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. is het meeste actief in Rosmalen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rosmalen 27 € 626.000
Den-Bosch 3 € 522.000

Type woningen die Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
38%
tussenwoning
27%
vrijstaande woning
23%
eindwoning
4%
hoekwoning
4%
portiekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Abelen Makelaars en Taxateurs b.v.

Wat kost Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.600.

Waar is Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. actief?

+

Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rosmalen en Den-Bosch.

In welk prijssegment is Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. actief?

+

Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Abelen Makelaars en Taxateurs b.v. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 615.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rosmalen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rosmalen en vergelijkbaar is aan Abelen Makelaars en Taxateurs b.v.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!