Makelaars in Heeswijk-Dinther

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heeswijk-Dinther, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Heeswijk-Dinther. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heeswijk-Dinther helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als St. Servatius - Schoonstr - Den Dolvert.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heeswijk-Dinther zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Heeswijk-Dinther afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 573.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -148.000
 • Aantal transacties 36
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heeswijk-Dinther
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heeswijk-Dinther

In Heeswijk-Dinther is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 452.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -148.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Heeswijk-Dinther.

Bij de verkoop van een huis in Heeswijk-Dinther is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 156 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 452.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heeswijk-Dinther. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heeswijk-Dinther weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 573.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heeswijk-Dinther is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heeswijk-Dinther. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heeswijk-Dinther

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heeswijk-Dinther? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heeswijk-Dinther. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ketelaars Van Zutphen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Heeswijk-Dinther, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heeswijk-Dinther.

Populaire buurten in Heeswijk-Dinther

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heeswijk-Dinther? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heeswijk-Dinther. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. St. Servatius - Schoonstr - Den Dolvert

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 524.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Rodenburg

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 634.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. De abdij

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 459.000
  Woningen verkocht
  4
 • 4. Heilige Stok - Kerkstraat

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 427.000
  Woningen verkocht
  3
 • 5. Hoofdstraat

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 442.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Heeswijk-Dinther

In Heeswijk-Dinther zijn de afgelopen maand 36 woningen verkocht. Makelaar Ketelaars Van Zutphen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heeswijk-Dinther.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Koffiestraat 1 B Meierijstad Makelaardij € 1.275.000
Korte Kruisdelstraat 1 Van der Krabben makelaardij € 1.250.000
Sint Servatiusstraat 32 HDL makelaars € 1.025.000
Heisewal 4 Brabants Huys Makelaars & Taxateurs € 925.000
Hoge Broekstraat 7 Ketelaars Van Zutphen Makelaardij € 865.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heeswijk-Dinther

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heeswijk-Dinther?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Heeswijk-Dinther. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heeswijk-Dinther.

Wat kost een makelaar in Heeswijk-Dinther?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heeswijk-Dinther is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heeswijk-Dinther van € 5.700 tot € 6.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heeswijk-Dinther?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heeswijk-Dinther zijn € 2.900 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heeswijk-Dinther?

+

De meest verkopende makelaar van Heeswijk-Dinther is Ketelaars Van Zutphen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heeswijk-Dinther zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heeswijk-Dinther?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heeswijk-Dinther aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heeswijk-Dinther.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!