Peter Brouwers Makelaardij

Peter Brouwers Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den-Bosch. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Peter Brouwers Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Peter Brouwers Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den-Bosch en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Peter Brouwers Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Peter Brouwers Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Peter Brouwers Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
  • Gemiddelde verkooptijd 13
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Peter Brouwers Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Peter Brouwers Makelaardij verkoopt

Peter Brouwers Makelaardij is het meeste actief in Den-Bosch. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Peter Brouwers Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Peter Brouwers Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den-Bosch 2 € 344.000
Amsterdam 1 € 649.000

Type woningen die Peter Brouwers Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Peter Brouwers Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Peter Brouwers Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
75%
halfvrijstaande woning
13%
portiekflat
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Peter Brouwers Makelaardij

Wat kost Peter Brouwers Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Peter Brouwers Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Peter Brouwers Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Peter Brouwers Makelaardij actief?

+

Peter Brouwers Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den-Bosch en Amsterdam.

In welk prijssegment is Peter Brouwers Makelaardij actief?

+

Peter Brouwers Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Peter Brouwers Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 446.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den-Bosch

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den-Bosch en vergelijkbaar is aan Peter Brouwers Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!