VZ Makelaardij & Taxaties

VZ Makelaardij & Taxaties is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt VZ Makelaardij & Taxaties hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. VZ Makelaardij & Taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VZ Makelaardij & Taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VZ Makelaardij & Taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 382.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 15.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over VZ Makelaardij & Taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VZ Makelaardij & Taxaties verkoopt

VZ Makelaardij & Taxaties is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VZ Makelaardij & Taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VZ Makelaardij & Taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 17 € 373.000
Utrecht 1 € 450.000
Almere 1 € 450.000
Bussum 1 € 225.000
Middenbeemster 1 € 650.000

Type woningen die VZ Makelaardij & Taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VZ Makelaardij & Taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VZ Makelaardij & Taxaties het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
30%
tussenwoning
20%
galerijflat
15%
benedenwoning
10%
2 onder 1 kapwoning
5%
eindwoning
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
5%
portiekwoning
5%
vrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VZ Makelaardij & Taxaties

Wat kost VZ Makelaardij & Taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VZ Makelaardij & Taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VZ Makelaardij & Taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is VZ Makelaardij & Taxaties actief?

+

VZ Makelaardij & Taxaties heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Utrecht, Almere, Bussum en Middenbeemster.

In welk prijssegment is VZ Makelaardij & Taxaties actief?

+

VZ Makelaardij & Taxaties is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VZ Makelaardij & Taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 382.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan VZ Makelaardij & Taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!