Brummel & Beuk Makelaars B.V.

Brummel & Beuk Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Brummel & Beuk Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Brummel & Beuk Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brummel & Beuk Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Brummel & Beuk Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 605.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 517.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Brummel & Beuk Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Brummel & Beuk Makelaars B.V. verkoopt

Brummel & Beuk Makelaars B.V. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brummel & Beuk Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brummel & Beuk Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 12 € 597.000
Aalsmeer 1 € 700.000

Type woningen die Brummel & Beuk Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brummel & Beuk Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brummel & Beuk Makelaars B.V. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
60%
portiekwoning
20%
tussenwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brummel & Beuk Makelaars B.V.

Wat kost Brummel & Beuk Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brummel & Beuk Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brummel & Beuk Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.000 en de € 4.500.

Waar is Brummel & Beuk Makelaars B.V. actief?

+

Brummel & Beuk Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Aalsmeer.

In welk prijssegment is Brummel & Beuk Makelaars B.V. actief?

+

Brummel & Beuk Makelaars B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brummel & Beuk Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 605.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Brummel & Beuk Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!