t Huys Makelaardij

t Huys Makelaardij is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt t Huys Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. t Huys Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van t Huys Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties t Huys Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 753.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 96.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over t Huys Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar t Huys Makelaardij verkoopt

t Huys Makelaardij is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar t Huys Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt t Huys Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 28 € 717.000
Haarlem 4 € 776.000
Koog aan de Zaan 1 € 365.000
Hoorn 1 € 2.750.000
Monnickendam 1 € 400.000

Type woningen die t Huys Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat t Huys Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat t Huys Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
bovenwoning
24%
vrijstaande woning
14%
maisonnette
10%
2 onder 1 kapwoning
5%
eindwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in t Huys Makelaardij

Wat kost t Huys Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 11.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van t Huys Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer t Huys Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.800 en de € 5.600.

Waar is t Huys Makelaardij actief?

+

t Huys Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Haarlem, Koog aan de Zaan, Hoorn en Monnickendam.

In welk prijssegment is t Huys Makelaardij actief?

+

t Huys Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar t Huys Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 753.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan t Huys Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!