Makelaars in Broek in Waterland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Broek in Waterland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Broek in Waterland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Broek in Waterland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Broek in Waterland.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Broek in Waterland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Broek in Waterland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 825.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 212.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Broek in Waterland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Broek in Waterland

In Broek in Waterland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 787.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 212.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Broek in Waterland.

Bij de verkoop van een huis in Broek in Waterland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 787.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 6700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Broek in Waterland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Broek in Waterland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 825.000.

Het meest voorkomende energielabel in Broek in Waterland is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Broek in Waterland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Broek in Waterland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Broek in Waterland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Broek in Waterland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hoekstra en van Eck de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Broek in Waterland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Broek in Waterland.

 • Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 980.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.175.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 995.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Broek in Waterland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Broek in Waterland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Broek in Waterland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Broek in Waterland

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 825.000
  Woningen verkocht
  11

Top 5 woningen verkocht in Broek in Waterland

In Broek in Waterland zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Hoekstra en van Eck verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Broek in Waterland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Keerngouw 5 Hoekstra en van Eck € 1.450.000
Broekermeerdijk 19 Appeltaart Vastgoed € 1.175.000
Broekermeerdijk 37 b Hoekstra en van Eck € 1.000.000
Woudweeren 14 ws AWN Makelaardij € 995.000
West Weer 20 Volkert Makelaardij € 979.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Broek in Waterland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Broek in Waterland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Broek in Waterland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Broek in Waterland.

Wat kost een makelaar in Broek in Waterland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Broek in Waterland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Broek in Waterland van € 8.300 tot € 10.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Broek in Waterland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Broek in Waterland zijn € 4.100 a € 6.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Broek in Waterland?

+

De meest verkopende makelaar van Broek in Waterland is Hoekstra en van Eck. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Broek in Waterland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Broek in Waterland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Broek in Waterland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Broek in Waterland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!