De Haas makelaars & taxateurs o.z.

De Haas makelaars & taxateurs o.z. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Haas makelaars & taxateurs o.z. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Haas makelaars & taxateurs o.z. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Haas makelaars & taxateurs o.z.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Haas makelaars & taxateurs o.z. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 594.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -32.000
  • Aantal transacties 43
Meer informatie over De Haas makelaars & taxateurs o.z.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar De Haas makelaars & taxateurs o.z. verkoopt

De Haas makelaars & taxateurs o.z. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Haas makelaars & taxateurs o.z. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Haas makelaars & taxateurs o.z. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 26 € 575.000
Landsmeer 17 € 623.000

Type woningen die De Haas makelaars & taxateurs o.z. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Haas makelaars & taxateurs o.z. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Haas makelaars & taxateurs o.z. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
2 onder 1 kapwoning
16%
hoekwoning
16%
bovenwoning
13%
vrijstaande woning
11%
portiekwoning
5%
benedenwoning
3%
eindwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Haas makelaars & taxateurs o.z.

Wat kost De Haas makelaars & taxateurs o.z. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Haas makelaars & taxateurs o.z. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Haas makelaars & taxateurs o.z. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.000 en de € 4.500.

Waar is De Haas makelaars & taxateurs o.z. actief?

+

De Haas makelaars & taxateurs o.z. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Landsmeer.

In welk prijssegment is De Haas makelaars & taxateurs o.z. actief?

+

De Haas makelaars & taxateurs o.z. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Haas makelaars & taxateurs o.z. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 594.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan De Haas makelaars & taxateurs o.z.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!