Makelaars in Oostzaan

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oostzaan, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 18 makelaars actief geweest in Oostzaan. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oostzaan helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kerkbuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oostzaan zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oostzaan afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 552.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -32.000
 • Aantal transacties 58
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oostzaan
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oostzaan

In Oostzaan is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 518.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -32.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Oostzaan.

Bij de verkoop van een huis in Oostzaan is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 518.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oostzaan. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oostzaan weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 552.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oostzaan is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oostzaan. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oostzaan

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oostzaan? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oostzaan. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dirk Voet Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oostzaan, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oostzaan.

Populaire buurten in Oostzaan

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oostzaan? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oostzaan. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kerkbuurt

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  45
 • 2. De Haal en De Heul en Noordeinde

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 802.000
  Woningen verkocht
  9
 • 3. Kerkstraat

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 637.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Oostzaan

In Oostzaan zijn de afgelopen maand 58 woningen verkocht. Makelaar Dirk Voet Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oostzaan.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Haal 37 Amstelland Makelaars B.V. € 1.195.000
Spoetnikstraat 33 Van de Steege Makelaarsgroep € 995.000
Kerkstraat 20 HVMS € 895.000
De Haal 29 Amstelland Makelaars B.V. € 895.000
Apollolaan 14 Dirk Voet Makelaars € 780.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oostzaan

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oostzaan?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 18 makelaars actief geweest in Oostzaan. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oostzaan.

Wat kost een makelaar in Oostzaan?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oostzaan is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oostzaan van € 5.500 tot € 6.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oostzaan?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oostzaan zijn € 2.800 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oostzaan?

+

De meest verkopende makelaar van Oostzaan is Dirk Voet Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oostzaan zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oostzaan?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oostzaan aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oostzaan.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!