Makelaars in Landsmeer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Landsmeer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Landsmeer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Landsmeer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Plan Centrum-West.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Landsmeer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Landsmeer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 608.000
 • Gemiddelde verkooptijd 53
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -43.000
 • Aantal transacties 53
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Landsmeer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Landsmeer

In Landsmeer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 562.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -43.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Landsmeer.

Bij de verkoop van een huis in Landsmeer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 562.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Landsmeer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Landsmeer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 608.000.

Het meest voorkomende energielabel in Landsmeer is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Landsmeer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Landsmeer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Landsmeer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Landsmeer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Haas makelaars & taxateurs o.z. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Landsmeer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Landsmeer.

Populaire buurten in Landsmeer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Landsmeer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Landsmeer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Plan Centrum-West

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 559.000
  Woningen verkocht
  19
 • 2. Landsmeer

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 681.000
  Woningen verkocht
  14
 • 3. Plan Centrum-Zuid

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 534.000
  Woningen verkocht
  11
 • 4. Plan Centrum-Noord

  Verkooptijd
  75 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 526.000
  Woningen verkocht
  6
 • 5. Verspreide huizen ten oosten van Landsmeer

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.093.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Landsmeer

In Landsmeer zijn de afgelopen maand 53 woningen verkocht. Makelaar De Haas makelaars & taxateurs o.z. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Landsmeer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
van Beekstraat 240 11 Makelaars | Baerz & Co € 1.350.000
Langhuislaan 35 Bert van Vulpen makelaars + hypotheken € 1.150.000
van Beekstraat 156 De Haas makelaars & taxateurs o.z. € 1.075.000
't Plankenpad 28 De Haas makelaars & taxateurs o.z. € 925.000
Robinsonhaven 22 +2PP Fransen & Kroes Makelaars € 900.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Landsmeer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Landsmeer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Landsmeer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Landsmeer.

Wat kost een makelaar in Landsmeer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Landsmeer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Landsmeer van € 6.100 tot € 7.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Landsmeer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Landsmeer zijn € 3.000 a € 4.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Landsmeer?

+

De meest verkopende makelaar van Landsmeer is De Haas makelaars & taxateurs o.z.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Landsmeer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Landsmeer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Landsmeer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Landsmeer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!