Urban Homies – Real estate and Relocation agency

Urban Homies – Real estate and Relocation agency is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Urban Homies – Real estate and Relocation agency hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Urban Homies – Real estate and Relocation agency is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Urban Homies – Real estate and Relocation agency. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Urban Homies – Real estate and Relocation agency zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Urban Homies – Real estate and Relocation agency in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 473.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Urban Homies – Real estate and Relocation agency
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Urban Homies – Real estate and Relocation agency verkoopt

Urban Homies – Real estate and Relocation agency is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Urban Homies – Real estate and Relocation agency woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Urban Homies – Real estate and Relocation agency ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 2 € 410.000
Amstelveen 1 € 599.000

Type woningen die Urban Homies – Real estate and Relocation agency verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Urban Homies – Real estate and Relocation agency diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Urban Homies – Real estate and Relocation agency het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
50%
portiekflat
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Urban Homies – Real estate and Relocation agency

Wat kost Urban Homies – Real estate and Relocation agency bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Urban Homies – Real estate and Relocation agency voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Urban Homies – Real estate and Relocation agency je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Urban Homies – Real estate and Relocation agency actief?

+

Urban Homies – Real estate and Relocation agency heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Amstelveen.

In welk prijssegment is Urban Homies – Real estate and Relocation agency actief?

+

Urban Homies – Real estate and Relocation agency is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Urban Homies – Real estate and Relocation agency actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 473.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Urban Homies – Real estate and Relocation agency. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!