Fransen & Kroes Makelaars

Fransen & Kroes Makelaars is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Fransen & Kroes Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Fransen & Kroes Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fransen & Kroes Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Fransen & Kroes Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 514.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 30.000
  • Aantal transacties 68
Meer informatie over Fransen & Kroes Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Fransen & Kroes Makelaars verkoopt

Fransen & Kroes Makelaars is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fransen & Kroes Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fransen & Kroes Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 66 € 506.000
Oostzaan 1 € 650.000
Landsmeer 1 € 900.000

Type woningen die Fransen & Kroes Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fransen & Kroes Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fransen & Kroes Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
bovenwoning
24%
hoekwoning
15%
maisonnette
5%
portiekwoning
5%
2 onder 1 kapwoning
2%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fransen & Kroes Makelaars

Wat kost Fransen & Kroes Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fransen & Kroes Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fransen & Kroes Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Fransen & Kroes Makelaars actief?

+

Fransen & Kroes Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Oostzaan en Landsmeer.

In welk prijssegment is Fransen & Kroes Makelaars actief?

+

Fransen & Kroes Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fransen & Kroes Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 514.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Fransen & Kroes Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!