DAMSTAD

DAMSTAD is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DAMSTAD hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. DAMSTAD is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DAMSTAD. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DAMSTAD in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 718.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -185.000
  • Aantal transacties 58
Meer informatie over DAMSTAD
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar DAMSTAD verkoopt

DAMSTAD is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DAMSTAD woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DAMSTAD ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 56 € 678.000
Alphen aan den Rijn 1 € 890.000
Amstelveen 1 € 2.750.000

Type woningen die DAMSTAD verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DAMSTAD diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DAMSTAD het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
64%
benedenwoning
8%
portiekwoning
8%
vrijstaande woning
8%
2 onder 1 kapwoning
4%
maisonnette
4%
tussenwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DAMSTAD

Wat kost DAMSTAD bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DAMSTAD voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DAMSTAD je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.600 en de € 5.400.

Waar is DAMSTAD actief?

+

DAMSTAD heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Amstelveen.

In welk prijssegment is DAMSTAD actief?

+

DAMSTAD is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DAMSTAD actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 718.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan DAMSTAD. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!