Pappie & Van der Zee Makelaars

Pappie & Van der Zee Makelaars is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Pappie & Van der Zee Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Pappie & Van der Zee Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Pappie & Van der Zee Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Pappie & Van der Zee Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 596.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 251.000
  • Aantal transacties 37
Meer informatie over Pappie & Van der Zee Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Pappie & Van der Zee Makelaars verkoopt

Pappie & Van der Zee Makelaars is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Pappie & Van der Zee Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Pappie & Van der Zee Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 29 € 655.000
Landsmeer 1 € 400.000
Middelburg 1 € 190.000
Rozenburg 1 € 220.000
Scherpenzeel 1 € 419.000

Type woningen die Pappie & Van der Zee Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Pappie & Van der Zee Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Pappie & Van der Zee Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
66%
benedenwoning
23%
tussenwoning
9%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pappie & Van der Zee Makelaars

Wat kost Pappie & Van der Zee Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Pappie & Van der Zee Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Pappie & Van der Zee Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.000 en de € 4.500.

Waar is Pappie & Van der Zee Makelaars actief?

+

Pappie & Van der Zee Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Landsmeer, Middelburg, Rozenburg en Scherpenzeel.

In welk prijssegment is Pappie & Van der Zee Makelaars actief?

+

Pappie & Van der Zee Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Pappie & Van der Zee Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 596.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Pappie & Van der Zee Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!