Brummer Makelaars en Taxateurs o.g.

Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brummer Makelaars en Taxateurs o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 842.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 910.000
  • Aantal transacties 39
Meer informatie over Brummer Makelaars en Taxateurs o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. verkoopt

Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 39 € 842.000

Type woningen die Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
70%
tussenwoning
20%
benedenwoning
5%
portiekwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brummer Makelaars en Taxateurs o.g.

Wat kost Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 8.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 12.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.200 en de € 6.300.

Waar is Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. actief?

+

Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam.

In welk prijssegment is Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. actief?

+

Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brummer Makelaars en Taxateurs o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 842.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Brummer Makelaars en Taxateurs o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!