De Graaf & Groot Makelaars

De Graaf & Groot Makelaars is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Graaf & Groot Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Graaf & Groot Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Graaf & Groot Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Graaf & Groot Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 850.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 235.000
  • Aantal transacties 67
Meer informatie over De Graaf & Groot Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Graaf & Groot Makelaars verkoopt

De Graaf & Groot Makelaars is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Graaf & Groot Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Graaf & Groot Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 62 € 833.000
Bloemendaal 2 € 1.242.000
Overveen 1 € 460.000
Amstelveen 1 € 955.000
Abcoude 1 € 1.395.000

Type woningen die De Graaf & Groot Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Graaf & Groot Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Graaf & Groot Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
52%
benedenwoning
12%
tussenverdieping
12%
maisonnette
9%
tussenwoning
9%
2 onder 1 kapwoning
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Graaf & Groot Makelaars

Wat kost De Graaf & Groot Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 8.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 12.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Graaf & Groot Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Graaf & Groot Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.300 en de € 6.400.

Waar is De Graaf & Groot Makelaars actief?

+

De Graaf & Groot Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Bloemendaal, Overveen, Amstelveen en Abcoude.

In welk prijssegment is De Graaf & Groot Makelaars actief?

+

De Graaf & Groot Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Graaf & Groot Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 850.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan De Graaf & Groot Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!