THE GOOD GUYS I for great houses

THE GOOD GUYS I for great houses is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt THE GOOD GUYS I for great houses hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. THE GOOD GUYS I for great houses is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van THE GOOD GUYS I for great houses. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties THE GOOD GUYS I for great houses in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 569.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over THE GOOD GUYS I for great houses
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar THE GOOD GUYS I for great houses verkoopt

THE GOOD GUYS I for great houses is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar THE GOOD GUYS I for great houses woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt THE GOOD GUYS I for great houses ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 12 € 542.000
Almere 1 € 595.000
Hilversum 1 € 875.000

Type woningen die THE GOOD GUYS I for great houses verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat THE GOOD GUYS I for great houses diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat THE GOOD GUYS I for great houses het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
67%
hoekwoning
17%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in THE GOOD GUYS I for great houses

Wat kost THE GOOD GUYS I for great houses bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van THE GOOD GUYS I for great houses voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer THE GOOD GUYS I for great houses je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.300.

Waar is THE GOOD GUYS I for great houses actief?

+

THE GOOD GUYS I for great houses heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Almere en Hilversum.

In welk prijssegment is THE GOOD GUYS I for great houses actief?

+

THE GOOD GUYS I for great houses is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar THE GOOD GUYS I for great houses actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 569.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan THE GOOD GUYS I for great houses. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!