Moerland makelaardij o.g. b.v.

Moerland makelaardij o.g. b.v. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Moerland makelaardij o.g. b.v. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Moerland makelaardij o.g. b.v. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Moerland makelaardij o.g. b.v.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Moerland makelaardij o.g. b.v. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 343.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 38.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over Moerland makelaardij o.g. b.v.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Moerland makelaardij o.g. b.v. verkoopt

Moerland makelaardij o.g. b.v. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Moerland makelaardij o.g. b.v. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Moerland makelaardij o.g. b.v. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 21 € 336.000
Amstelveen 3 € 359.000
Eindhoven 1 € 439.000
Gennep 1 € 364.000
Zaltbommel 1 € 325.000

Type woningen die Moerland makelaardij o.g. b.v. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Moerland makelaardij o.g. b.v. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Moerland makelaardij o.g. b.v. het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
64%
tussenwoning
11%
portiekwoning
7%
2 onder 1 kapwoning
4%
bovenwoning
4%
eindwoning
4%
maisonnette
4%
portiekflat
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Moerland makelaardij o.g. b.v.

Wat kost Moerland makelaardij o.g. b.v. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Moerland makelaardij o.g. b.v. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Moerland makelaardij o.g. b.v. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Moerland makelaardij o.g. b.v. actief?

+

Moerland makelaardij o.g. b.v. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Amstelveen, Eindhoven, Gennep en Zaltbommel.

In welk prijssegment is Moerland makelaardij o.g. b.v. actief?

+

Moerland makelaardij o.g. b.v. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Moerland makelaardij o.g. b.v. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 343.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Moerland makelaardij o.g. b.v.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!