RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost!

RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost!. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 664.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 26
Meer informatie over RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost!
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! verkoopt

RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 26 € 664.000

Type woningen die RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
50%
tussenwoning
21%
benedenwoning
14%
2 onder 1 kapwoning
7%
vrijstaande woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost!

Wat kost RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.300 en de € 5.000.

Waar is RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! actief?

+

RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam.

In welk prijssegment is RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! actief?

+

RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost! actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 664.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan RET Makelaars – De specialist van Amsterdam-Oost!. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!