Alice Bakker Makelaardij O.G.

Alice Bakker Makelaardij O.G. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Alice Bakker Makelaardij O.G. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Alice Bakker Makelaardij O.G. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Alice Bakker Makelaardij O.G.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Alice Bakker Makelaardij O.G. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 495.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -99.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Alice Bakker Makelaardij O.G.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Alice Bakker Makelaardij O.G. verkoopt

Alice Bakker Makelaardij O.G. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Alice Bakker Makelaardij O.G. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Alice Bakker Makelaardij O.G. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 12 € 495.000

Type woningen die Alice Bakker Makelaardij O.G. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Alice Bakker Makelaardij O.G. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Alice Bakker Makelaardij O.G. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
67%
benedenwoning
17%
portiekwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alice Bakker Makelaardij O.G.

Wat kost Alice Bakker Makelaardij O.G. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Alice Bakker Makelaardij O.G. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Alice Bakker Makelaardij O.G. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Alice Bakker Makelaardij O.G. actief?

+

Alice Bakker Makelaardij O.G. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam.

In welk prijssegment is Alice Bakker Makelaardij O.G. actief?

+

Alice Bakker Makelaardij O.G. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Alice Bakker Makelaardij O.G. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 495.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Alice Bakker Makelaardij O.G.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!