Nieuw Amsterdams Huys

Nieuw Amsterdams Huys is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Nieuw Amsterdams Huys hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Nieuw Amsterdams Huys is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Nieuw Amsterdams Huys. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Nieuw Amsterdams Huys zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Nieuw Amsterdams Huys in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 543.000
  • Gemiddelde verkooptijd 21
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 177.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Nieuw Amsterdams Huys
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Nieuw Amsterdams Huys verkoopt

Nieuw Amsterdams Huys is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Nieuw Amsterdams Huys woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Nieuw Amsterdams Huys ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 6 € 543.000

Type woningen die Nieuw Amsterdams Huys verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Nieuw Amsterdams Huys diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Nieuw Amsterdams Huys het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
67%
galerijflat
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuw Amsterdams Huys

Wat kost Nieuw Amsterdams Huys bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Nieuw Amsterdams Huys voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Nieuw Amsterdams Huys je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is Nieuw Amsterdams Huys actief?

+

Nieuw Amsterdams Huys heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam.

In welk prijssegment is Nieuw Amsterdams Huys actief?

+

Nieuw Amsterdams Huys is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Nieuw Amsterdams Huys actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 543.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Nieuw Amsterdams Huys. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!