Vergelijk & vind jouw makelaar in Eindhoven

Vergelijk diverse makelaars in Eindhoven voor dat je er een kiest

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Waarom een makelaar in Eindhoven?

Wil je een huis kopen of verkopen in Eindhoven? In de stad Eindhoven zijn tientallen verkoopmakelaars actief. Dit komt mede door de populariteit en de aantrekkingskracht van de ‘Lichtstad’. Veel mensen willen hier wonen, helaas gaat dat dan wel gepaard met een drukke huizenmarkt. Gebruik onze tool om de beste makelaar in Eindhoven te vinden die bij jou past!

Iedere makelaar in Eindhoven heeft zijn eigen kwaliteiten. Denk hierbij aan het stadsdeel waar de verkoopmakelaar veel woningen verkoopt. Of het verkoop segment waarin de makelaar in Eindhoven veel woningen verkoopt. Het is belangrijk om te weten hoe actief de makelaar in Eindhoven is in het stadsdeel waar jij je woning wilt verkopen. Op deze manier weet je zeker dat de verkoopmakelaar in Eindhoven zowel het segment kent, de bouwstijl, wat er in de buurt speelt en uiteraard potentiële kopers weet.

Makelaars in Eindhoven vergelijken

Zodra je diverse makelaars uit Eindhoven op het oog hebt is het belangrijk om deze te vergelijken. Juiste Makelaar weet uit ervaring dat het vinden van een goede makelaar in Eindhoven een ingewikkelde klus is. Want waar ga je op letten en hoe weet je of je op dat moment de beste makelaar in Eindhoven hebt gevonden? Door je voorkeuren in te vullen in onze tool helpen wij je om de beste makelaars in Eindhoven te vergelijken. Op basis van je voorkeuren selecteren wij twee makelaars, waarna je in contact komt met deze geselecteerde makelaars.

Hieronder staan een aantal belangrijke punten waarop je de verschillende Eindhovense makelaars kunt vergelijken:

 • Is de prijs van de makelaar in Eindhoven exclusief of inclusief btw?
 • Vergelijk je dezelfde taken van de verschillende makelaars in Eindhoven met elkaar?
 • Wat is het algemene beeld van de verkoopmakelaar? Goede persoonlijke en online indruk?
 • Hoe actief is de makelaar in Eindhoven en specifiek in de buurt waar jij je huis wilt verkopen?
 • Wat zijn de verschillende promotiekanalen die de verschillende makelaars in Eindhoven gebruiken?
 • En als laatste, maar het allerbelangrijkste wat is je eigen gevoel bij de geselecteerde makelaars in Eindhoven?

Wil je hier meer over weten lees dan hier verder over makelaars in Eindhoven vergelijken.

Begeleiding makelaar in Eindhoven

Ben je al een tijdje op zoek naar een huis in Eindhoven maar lukt het steeds niet om je droomhuis te kopen? Dan is wellicht een makelaar in Eindhoven een interessante keuze. De makelaar in Eindhoven kan je begeleiden gedurende het hele aankooptraject om je droomwoning in Eindhoven te kopen.

In Eindhoven zijn diverse aankoopmakelaars actief, waarbij het belangrijk is dat de aankoopmakelaar jouw stadsdeel en buurt goed kent. Een lokale aankoopmakelaar weet wat er speelt in de buurt, kent de andere actieve makelaars en weet wat potentiële valkuilen zijn bij verschillende huizen stijlen in een buurt. Zoals dat in Stratum er veel vooroorlogse woningen staan, hierbij kan de fundering verouderd zijn. Een aankoopmakelaar die in deze wijk veel aankoopervaring heeft, weet dat dit goed gecontroleerd moet worden. Zo heb jij altijd een stapje voor op andere potentiële koper. Daarnaast kan een lokale makelaar in Eindhoven je goed helpen met een realistisch bod uitbrengen.

Zoektocht naar geschikte makelaar in Eindhoven

Wanneer je weer een stap verder bent in de zoektocht naar een geschikte makelaar in Eindhoven, kom je terecht bij het kiezen van een geschikte koopmakelaar. Hoe ga je deze Eindhovense aankoopmakelaars met elkaar vergelijken? Als je weinig ervaring hebt met het samenwerken met aankoopmakelaars kan het ingewikkeld zijn om te bepalen welke makelaar bij jou past.

Dat is waarom wij van Juiste Makelaar onderzoek hebben gedaan in Eindhoven naar de aankoopmakelaars. Op basis van alle verzamelde gegevens kunnen wij de aankoopmakelaars eenvoudig vergelijken. Op basis van jouw gegevens kunnen wij twee makelaars in Eindhoven selecteren waarna je in contact komt met deze twee beste makelaars. Tot slot kun je zelf kiezen bij welk makelaar in Eindhoven je het beste gevoel hebt. Diegene kan je direct op weg helpen met het kopen van jouw nieuwe woning in jouw geliefde stadsdeel in Eindhoven.

Meer weten over het vergelijken van makelaars in Eindhoven? Lees dan hier verder om zo veel kosten te besparen!

Wonen in Eindhoven

Eindhoven kreeg in 1232 marktrecht en stadsrechten. De stad staat bekend om zijn technologische en innovatieve kenmerken, een voorbeeld hiervan is de High Tech Campus. Op deze Campus zijn meer dan 220 bedrijven en instituten gevestigd, die allen werken aan de meeste innovatieve ideeën om deze uit te werken. De stad heeft ruim 230.00 inwoners en bestaat uit 7 verschillende stadsdelen. Een van de bekendste merken is Philips, wat de afgelopen tientallen jaren veel heeft betekend voor de stad waardoor de naam de Lichtstad heeft verworven. 

Naast deze bedrijven staat Eindhoven bekend om de warme Brabantse uitstraling met vele cafés, restaurants en winkels. Vanuit de omgeving komen er veel mensen om uit te gaan, te winkelen en een evenement te bezoeken. In 1920 is de stad Eindhoven ontstaan zoals we het nu kennen, omdat de omliggende gemeenten Strijp, Stratum, Gestel, Tongelre en Woensel zijn gefuseerd. De gemiddelde vraagprijs in heel Eindhoven is op dit moment € 435.000,-. De afgelopen 5 jaar is deze gemiddelde huizenwaarde met ongeveer 20 procent gestegen. 

Makelaar vergelijken in verschillende stadsdelen in Eindhoven

1. Centrum; 2. Woensel-Noord; 3. Woensel-Zuid; 4. Tongelre; 5. Stratum; 6. Gestel; 7. Strijp

Net een woning aangekocht of verkocht in Eindhoven?

Recent met de hulp van een makelaar je woning verkocht of een nieuw huis gekocht? Dan moet je op het moment van verhuizen de adreswijziging doorgeven bij de gemeente Eindhoven. Deze adreswijziging is eenvoudig online door te geven. Op het moment dat je de verhuizing hebt doorgegeven aan de gemeente zal dit direct bij alle overheidsinstellingen bekend zijn. Zo zal de post altijd bij je juiste adres terecht komen. 

Ben je van plan je volledige huis te verduurzamen? Vraag dan een duurzaamheidsexpert die je verder kan adviseren wat de beste keuzes zijn. Er zijn diverse subsidies waar je gebruik van kunt maken. Echter moet je dit goed laten onderzoeken. De duurzaamheidsexpert van HuisAssist kan je verder adviseren wat het beste bij je woning past. Zo ontvang je gratis advies en brengen zij je in contact met de beste aanbieders naar aanleiding van je intake gesprek. 

Populaire steden rondom Eindhoven:

Den Bosch
Tilburg
Breda
Maastricht

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 25 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Wil jij meer weten over de makelaars die actief zijn in Eindhoven en welke kosten hiermee gemoeid zijn? Ontdek het hieronder!

+

Wat kost een woning gemiddeld in Eindhoven?

Op dit moment is de gemiddelde vraagprijs in heel Eindhoven € 470.000. Echter verschilt dit per buurt in Eindhoven.

 

+

Hoeveel makelaars werken er in Eindhoven?

In Eindhoven zijn momenteel 107 makelaars die een woning in de verkoop hebben. Er zijn 23 makelaars die meer dan 5 woningen in de verkoop hebben.

+

Wat zijn de top 10 meest verkopende makelaars in Eindhoven?

De top 10 makelaars in Eindhoven bestaat uit de volgende makelaarskantoren:

 1. Hendriks Makelaardij Eindhoven
 2. Alberti Garantiemakelaars
 3. Makelaar Van Uffelen
 4. Makelaarskantoor Huibers b.v.
 5. Maas Makelaars
 6. Hypodomus Makelaars
 7. Slippens Vermeer Makelaars
 8. Woonhub Makelaars
 9. van Santvoort makelaars
 10. Makelaarskantoor Brabant B.V.

+

Wat kost een makelaar in Eindhoven?

De meeste lokale makelaars in Eindhoven rekenen met een courtage van de verkoopsom. Dit ligt tussen de 1,05% en 1,18%.

Bij de huidige vraagprijzen kost een makelaar dan € 4.900 en € 5.500.

Vergelijk hier