Makelaar Eindhoven: Zeker weten dat de makelaar bij je past?

Eerst makelaars vergelijken in Eindhoven voordat je kiest

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Makelaar Eindhoven

Wil je een huis kopen of verkopen in Eindhoven? In de stad Eindhoven zijn tientallen makelaars actief. Dit komt mede door de populariteit en de aantrekkingskracht van de ‘Lichtstad’. Veel mensen willen hier wonen, helaas gaat dat dan wel gepaard met een krappe huizenmarkt. Gebruik de makelaar vergelijkingstool van Juiste Makelaar om de beste makelaar in Eindhoven te vinden!

Iedere makelaar in Eindhoven heeft zijn eigen kwaliteiten. Denk hierbij aan het stadsdeel waar de makelaar veel woningen verkoopt. Of het prijssegment waarin de makelaar veel woningen verkoopt. Daarom is het belangrijk om te weten hoe actief de makelaar in Eindhoven is. Daarbij is het niet alleen van belang hoe actief de makelaar in Eindhoven is, maar vooral in het stadsdeel waar jij je woning wilt verkopen. Op deze manier weet je zeker dat de makelaar in Eindhoven zowel het segment kent, de bouwstijl, wat er in de buurt speelt en uiteraard potentiële kopers weet.

Makelaars vergelijken in Eindhoven

Zodra je een beeld hebt van verschillende makelaars uit Eindhoven, is het belangrijk om deze onderling te vergelijken. Juiste Makelaar weet uit ervaring dat het vinden van een goede makelaar in Eindhoven een ingewikkelde klus is. Want waar ga je op letten? En hoe weet je of je op dat moment de beste makelaar in Eindhoven hebt gevonden? Vul je gegevens in via de vergelijken en Juiste Makelaar helpt jou de beste makelaars in Eindhoven te vergelijken. Op basis van je voorkeuren, je woning, en voorgaande verkopers selecteren wij twee makelaars. Je komt in contact met de beste makelaars uit Eindhoven, zodat je jouw woning voor de beste prijs kunnen verkopen.

Hieronder staan een aantal belangrijke punten waarop je de verschillende Eindhovense makelaars kunt vergelijken:

 • Is de prijs van de makelaar in Eindhoven exclusief of inclusief btw?
 • Vergelijk je dezelfde taken van de verschillende makelaars in Eindhoven met elkaar?
 • Wat is het algemene beeld van de verkoopmakelaar? Goede persoonlijke en online indruk?
 • Hoe actief is de makelaar in Eindhoven en specifiek in de buurt waar jij je huis wilt verkopen?
 • Wat zijn de verschillende promotiekanalen die de verschillende makelaars in Eindhoven gebruiken?
 • En als laatste, maar het allerbelangrijkste wat is je eigen gevoel bij de geselecteerde makelaars in Eindhoven?

Wil je hier meer over weten lees dan hier verder over makelaars vergelijken in Eindhoven.

Hulp van een makelaar in Eindhoven

Ben je al een tijdje op zoek naar een huis in Eindhoven maar lukt het steeds niet om je droomhuis te kopen? Dan is wellicht een makelaar in Eindhoven een interessante keuze. De makelaar in Eindhoven kan je begeleiden gedurende het hele aankooptraject om je droomwoning in Eindhoven te kopen.

In Eindhoven zijn diverse aankoopmakelaars actief, waarbij het belangrijk is dat de aankoopmakelaar jouw stadsdeel en de buurt goed kent. De lokale aankoopmakelaar weet wat er speelt in de buurt, kent de andere actieve makelaars en weet wat potentiële valkuilen zijn bij verschillende huizen stijlen in een buurt. Zo staan er in Stratum veel vooroorlogse woningen, het nadeel hiervan is dat de fundering verouderd kan zijn. Een aankoopmakelaar die in deze wijk veel aankoopervaring heeft, weet dat dit goed gecontroleerd moet worden. Zo heb jij altijd een stapje voor op andere potentiële koper. Daarnaast kan een lokale makelaar in Eindhoven je goed helpen met een realistisch bod uitbrengen.

Een geschikte makelaar in Eindhoven vinden

Wanneer je weer een stap verder bent in de zoektocht naar een geschikte makelaar in Eindhoven, kom je terecht bij de keuze van de geschikte makelaar. Hoe ga je deze Eindhovense aankoopmakelaars met elkaar vergelijken? Als je weinig ervaring hebt met het samenwerken met aankoopmakelaars kan het ingewikkeld zijn om te bepalen welke makelaar bij jou past.

Dat is waarom wij van Juiste Makelaar onderzoek hebben gedaan in Eindhoven naar de aankoopmakelaars. Op basis van alle verzamelde gegevens kunnen wij de makelaars in Eindhoven vergelijken. Op basis van jouw gegevens kunnen wij twee makelaars in Eindhoven selecteren waarna je in contact komt met deze twee beste makelaars. Tot slot kun je zelf kiezen bij welk makelaar in Eindhoven je het beste gevoel hebt. Diegene kan je direct op weg helpen met het kopen van jouw nieuwe woning in jouw geliefde stadsdeel in Eindhoven.

Meer weten over het vergelijken van makelaars in Eindhoven? Lees dan hier verder om zo veel kosten te besparen!

Wonen in Eindhoven

Eindhoven kreeg in 1232 marktrecht en stadsrechten. De stad staat bekend om zijn technologische en innovatieve kenmerken, een voorbeeld hiervan is de High Tech Campus. Op deze Campus zijn meer dan 220 bedrijven en instituten gevestigd, die allen werken aan de meeste innovatieve ideeën om deze uit te werken. De stad heeft ruim 230.00 inwoners en bestaat uit 7 verschillende stadsdelen. Een van de bekendste merken is Philips, wat de afgelopen tientallen jaren veel heeft betekend voor de stad waardoor de naam de Lichtstad heeft verworven. 

Naast deze bedrijven staat Eindhoven bekend om de warme Brabantse uitstraling met vele cafés, restaurants en winkels. Vanuit de omgeving komen er veel mensen om uit te gaan, te winkelen en een evenement te bezoeken. In 1920 is de stad Eindhoven ontstaan zoals we het nu kennen, omdat de omliggende gemeenten Strijp, Stratum, Gestel, Tongelre en Woensel zijn gefuseerd. De gemiddelde vraagprijs in heel Eindhoven is op dit moment € 435.000,-. De afgelopen 5 jaar is deze gemiddelde huizenwaarde met ongeveer 20 procent gestegen. 

Makelaar vergelijken in verschillende stadsdelen in Eindhoven

1. Centrum; 2. Woensel-Noord; 3. Woensel-Zuid; 4. Tongelre; 5. Stratum; 6. Gestel; 7. Strijp

Net een woning aangekocht of verkocht in Eindhoven?

Recent met hulp van een makelaar je woning verkocht of een nieuw huis gekocht? Dan moet je op het moment van verhuizen de adreswijziging doorgeven bij de gemeente Eindhoven. Deze adreswijziging is eenvoudig online door te geven. Op het moment dat je de verhuizing hebt doorgegeven aan de gemeente zal dit direct bij alle overheidsinstellingen bekend zijn. Zo zal de post altijd bij je juiste adres terecht komen. 

Ben je van plan je volledige huis te verduurzamen? Vraag dan een duurzaamheidsexpert die je verder kan adviseren wat de beste keuzes zijn. Er zijn diverse subsidies waar je gebruik van kunt maken. Echter moet je dit goed laten onderzoeken. De duurzaamheidsexpert van HuisAssist kan je verder adviseren wat het beste bij je woning past. Zo ontvang je gratis advies en brengen zij je in contact met de beste aanbieders naar aanleiding van je intake gesprek. 

Uitgelichte makelaars Eindhoven

Makelaar Van Uffelen

Makelaar van Uffelen

Makelaar van Uffelen is een vooruitstrevend makelaarskantoor die meer dan 40 jaar actief is in Eindhoven en omstreken. Op het moment bedienen zij de kopers en verkopers vanuit de twee vestegingen in Eindhoven en Helmond. Zoals Van Uffelen zelf benoemd werken ze hard op de ouderwetse manier en promoten ze om de nieuwerwetse manier.

🏡 Brussellaan 7B, Eindhoven
☎️ 040 2415 959

Alberti Garantiemakelaars

Alberti Garantiemakelaars

Alberti Garantiemakelaars geeft je je zekerheid en garanties bij de aankoop en/of verkoop van een woning in Eindhoven en omgeving, zij willen een zorgeloos proces bieden en zijn jaren succesvol in de dienstverlening die zij Alberti levert. Gemiddeld verkoop het kantoor 106 woningen per jaar. Dat is een knap aantal!

🏡 Strijpsestraat 53, Eindhoven
☎️ 040 2957 957

Woonhub Makelaars

Woonhub Makelaars

Bij Woonhub Makelaars kom je niet voor onverwachte verassingen te staan, mede door de transparante die zij bieden. Bij Woonhub Makelaar betaal je altijd een vast bedrag, geen poespas gewoon eerlijk handelen. Naast Eindhoven zijn ze ook actief in Den Bosch en Haarlem.

🏡 Tarasconweg 2, Eindhoven
☎️ 040 2407 122

Hypodomus Makelaars Eindhoven

Hypodomus Makelaars Eindhoven

Hypodomus Makelaars Eindhoven is niet zomaar een makelaar Eindhoven, ze zijn één van de markleiders in de omgeving. Hypodomus helpt je naast woningen verkopen uiteraard ook bij het kopen van woningen en taxeren. Het doel van eigenaar Pascal Vlemmix is dan ook, om van elke opdrachtgever een tevreden ambassadeur te maken!

🏡 Aalsterweg 134B, Eindhoven
☎️ 040 8200 020

DHVC Vastgoed

DHVC Vastgoed

DHVC Vastgoed is een modern makelaarskantoor in Eindhoven, door de focus te leggen op social media bereiken zei een enorme doelgroep. DHVC Vastgoed is al meer dan 25 jaar actief in de regio en zijn gespecialiseerd in de verkoop, huur, beheer en taxaties.

🏡 Aalsterweg 224, Eindhoven
☎️ 040 2457 844

Broekx Makelaardij

Familiebedrijf Broekx Makelaardij helpt als sinds 1943 opdrachtgevers bij het kopen en verkopen van woningen in de omgeving. Op het moment helpt Albert Broekx je dan ook graag bij het proces, het kopen van een woning ziet hij als een beleving. Bij Broekx Makelaardij ben je niet alleen op de juiste plek voor het kopen en verkopen van woningen in Eindhoven, ze helpen je ook graag verder bij hypotheken en verzekeringen.

🏡 Geldropseweg 159, Eindhoven
☎️ 040 2435 747

Makelaarskantoor Brabant

Makelaarskantoor Brabant

Makelaarskantoor Brabant is met zo’n 50 jaar verkooperving een bekende makelaar in de regio Eindhoven. Makelaar Ed van der Loo weet precies wat de lokale markt vraagt en te bieden heeft. Naast het maatwerk leveren bij het verkopen en kopen van woningen helpt Makelaarskantoor Brabrant je graag verder bij recreatiewoningen en bedrijfspanden.

🏡 Cassandraplein 1, Eindhoven
☎️ 040 2433 766

Top 10 makelaars Eindhoven

Een goede makelaar in Eindhoven kan je helpen om je huis het beste in de markt te zetten. Helaas is dezelfde makelaar niet voor iedereen het beste. Bij Juiste Makelaar is er gekeken naar de kwaliteiten van iedere makelaar in Eindhoven. Op deze manier is het eenvoudiger om de makelaars te vergelijken. Vul hieronder de plaatsnaam in waar je een overzicht van de makelaars wilt inzien. Wees zeker van dat je de volgende kwaliteiten van de makelaars in acht neemt: 

 • Aantal woningverkopen: De linker kolom geeft aan hoeveel woning een makelaar verkoopt in Eindhoven. Dit is een ranking van hoog naar laag. De makelaar met het meeste verkochte woningen het afgelopen jaar staat bovenaan. 
 • Verkooptijd: Het aantal sterren geeft aan hoe snel een makelaar woning verkoopt in Eindhoven. Dit zorgt ervoor dat je een goed beeld hebt van de snelheid van een makelaar ten opzichte van het gemiddelde (namelijk 3 sterren). 
 • De gemiddelde vraagprijs: Wanneer een makelaar in Eindhoven boven de gemiddelde prijs woningen verkoopt. Is de desbetreffende makelaar actief in een heel ander segment dan een makelaar die lager dat het gemiddelde presteert.

Populaire steden rondom Eindhoven

Den Bosch
Tilburg
Breda
Maastricht

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Veelgestelde vragen

Wil jij meer weten over de makelaars die actief zijn in Eindhoven en welke kosten hiermee gemoeid zijn? Ontdek het hieronder!

+

Wat kost een woning gemiddeld in Eindhoven?

Op dit moment is de gemiddelde vraagprijs in heel Eindhoven € 470.000. Echter verschilt dit per buurt in Eindhoven.

 

+

Hoeveel makelaars werken er in Eindhoven?

In Eindhoven zijn momenteel 107 makelaars die een woning in de verkoop hebben. Er zijn 23 makelaars die meer dan 5 woningen in de verkoop hebben.

+

Wat zijn de top 10 meest verkopende makelaars in Eindhoven?

De top 10 makelaars in Eindhoven bestaat uit de volgende makelaarskantoren:

 1. Hendriks Makelaardij Eindhoven
 2. Alberti Garantiemakelaars
 3. Makelaar Van Uffelen
 4. Makelaarskantoor Huibers b.v.
 5. Maas Makelaars
 6. Hypodomus Makelaars
 7. Slippens Vermeer Makelaars
 8. Woonhub Makelaars
 9. van Santvoort makelaars
 10. Makelaarskantoor Brabant B.V.

+

Wat kost een makelaar in Eindhoven?

De meeste lokale makelaars in Eindhoven rekenen met een courtage van de verkoopsom. Dit ligt tussen de 1,05% en 1,18%.

Bij de huidige vraagprijzen kost een makelaar dan € 4.900 en € 5.500.

Vergelijk hier