Op zoek naar de beste makelaar in Emmeloord? Vergelijk alle makelaars in Emmeloord

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Emmeloord

Doe de check in 1 minuut via Juiste makelaar
Huizen vector Huizen vector

De beste makelaar in Emmeloord

Het zoeken van de beste makelaar die past bij jou is niet eenvoudig. Op het moment dat je de beste makelaar in Emmeloord hebt gevonden, ga je hier je voordeel uit halen. Denk hierbij aan de verkoopprijs optimaliseren, je woning zo spoedig mogelijk verkopen en de beste voorwaarden onderhandelen. 

De verkoop van je huis is een belangrijke afweging, omdat dit een serieuze financiële impact heeft. Tenslotte is je huis je grootste bezit en vaak je grootste schuld. Wees er daarom zeker van dat je de meest geschikte makelaar selecteert voor de verkoop van je huis. Een bekwame makelaar verzint de juiste verkoopstrategie, waarbij je huis zo goed als kan in de markt wordt gezet. Bij het vinden van de juiste makelaar is het daarom erg waardevol dat de makelaar verkoopervaring heeft in Emmeloord. 

Hoe herken je een goede makelaar?

Een goede makelaar is op de hoogte van de gebeurtenissen op de plaatselijke woningmarkt. Zo’n goede makelaar is op de hoogte wat er speelt in de buurt en heeft goede connecties met andere makelaars in Emmeloord. Dit is weer bruikbaar op het moment dat je huis in de verkoop staat en de makelaar zijn netwerk gebruikt voor het vinden van potentiële kopers.  

Vergelijken van makelaars in Emmeloord

Een welbekende fout bij het vergelijken van makelaars is dat uitsluitend naar de makelaarsprovisie wordt gekeken. Jammer genoeg is het vergelijken van makelaars in Emmeloord niet zo gemakkelijk. Er zijn veel verschillende punten waar je rekening mee moet houden wanneer je lokale makelaars gaat vergelijken. Dit is waarom het vergelijken van makelaars niet zomaar is gedaan. 

Bij Juiste Makelaar zijn wij hierin gespecialiseerd. Na het aanklikken van jouw voorkeuren en een persoonlijke telefoongesprek met onze makelaar specialist maakt ons systeem de persoonlijke vergelijking voor jou. Zo blijven er enkel twee makelaars over na de makelaar vergelijking. Onze unieke vergelijkingstool houdt rekening met diverse variabelen zoals; gemiddelde verkoopprijzen, verkooptijd, verkoopcourtages, aantal transacties, beoordelingen, jouw persoonlijke voorkeuren, de locatie en nog veel meer maar dat houden we liever geheim. Zo maken we het jou makkelijk en kun je veel geld besparen. 

Vergelijk lokale makelaars in je eigen woonplaats

Kiezen van een makelaar in Emmeloord

Voordat je met een makelaar uit Emmeloord in zee gaat is het van belang dat je minimaal twee makelaars hebt gesproken. Pas nadat je verschillende makelaars in Emmeloord hebt gesproken, kan je een gedegen keuze maken. Het is inmiddels duidelijk waarom je niet zomaar makelaars in Emmeloord kunt vergelijken op enkel het courtage, maar dat je moet kijken naar veel aspecten van de lokale makelaars. Hieronder een aantal punten waarop je de verschillende makelaars kunt vergelijken, want wij hebben de rest al voor je gedaan. 

  • Bevalt de presentatie van de huidige woningen van een makelaar je?
  • Ben je het eens met de verkoopstrategie van de makelaar?
  • Begrijp je hoe de makelaar de verkoopprijs heeft ingeschat en ben je het hiermee eens?
  • Helpt de makelaar je proactief of moet je zelf alles initiëren?
  • Hoe gaat de makelaar zijn netwerk in Emmeloord benutten?

Als je nog twijfelt tussen twee makelaars en het komt op de makelaarsprovisie aan, is het de enige en juiste manier dat je dezelfde taken en kosten met elkaar vergelijkt. Bij de ene makelaar moet je wellicht meer zelf doen dan bij de ander. Daarnaast moet je er zeker van zijn dat de kosten op dezelfde manier worden berekend, bijvoorbeeld inclusief btw. 

En tot slot, het allerbelangrijkste bij het kiezen van de juiste makelaar voor jou is het gevoel wat je bij de makelaar hebt. Op het moment dat je veel vertrouwen in de ene makelaar hebt, terwijl die een iets hogere makelaarsfee rekent kies dan de makelaar waar je de beste klik mee hebt. Daarnaast kun je altijd nog onderhandelen over een bonus bij een hogere verkoopprijs in plaats van de standaard ‘hogere’ courtage. Veel makelaars zijn bereid om aan een soortgelijke constructie mee te werken. Immers kan de makelaar er ook een beter resultaat aan overhouden.

Wonen in Emmeloord

Emmeloord is een plaats in de gemeente Noordoostpolder en een middel grote plaats in de provincie Flevoland. De plaats Emmeloord heeft in totaal 26.090 inwoners. De meeste huizen in Emmeloord zijn gebouwd tussen 1965 tot 1975, waarbij een gemiddeld huis 123 m2 groot is. 

De gemiddelde verkoopprijs in Emmeloord is € 226.690,-, hierbij is de WOZ-waarde afgelopen jaar gestegen met 6,6%. Waarbij het gemiddeld modale inkomen per huishouden in de gemeente Noordoostpolder € 28.800,- is.

Meer weten over plaatsen in de buurt? Plaatsen in de buurt zijn Urk, Vollenhove, Lemmer, Swifterbant en Kampen.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.6 klanttevredenheid
uit 20 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Icons/login Created with Sketch.
Lize, Arnhem

7 januari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snel en goed geholpen

Ik ben snel door 1 makelaar gebeld – dezelfde dag nog. De tweede wou niet en de derde makelaar was heel traag met een reactie. De Juiste Makelaar heeft echt geholpen waardoor wij dat wij een goede makelaar gevonden hebben.

Icons/login Created with Sketch.
Sam, Amsterdam

8 december 2020

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Top service, snel geholpen

Ik werd snel aan een aankoopmakelaar geholpen. Er werd fijn meegedacht dus ik raad het zeker aan!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier