Richard Schroeten Makelaars

Richard Schroeten Makelaars is een makelaar gevestigd in Weert. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Richard Schroeten Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Richard Schroeten Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Weert en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Richard Schroeten Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Richard Schroeten Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 369.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Richard Schroeten Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Richard Schroeten Makelaars verkoopt

Richard Schroeten Makelaars is het meeste actief in Weert. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Richard Schroeten Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Richard Schroeten Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Weert 16 € 367.000
Stramproy 6 € 321.000
Nieuwegein 1 € 365.000
Heerenveen 1 € 625.000
Zeijen 1 € 525.000

Type woningen die Richard Schroeten Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Richard Schroeten Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Richard Schroeten Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
24%
vrijstaande woning
24%
hoekwoning
14%
portiekflat
8%
tussenwoning
8%
galerijflat
6%
halfvrijstaande woning
6%
geschakelde woning
4%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Richard Schroeten Makelaars

Wat kost Richard Schroeten Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Richard Schroeten Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Richard Schroeten Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Richard Schroeten Makelaars actief?

+

Richard Schroeten Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Weert, Stramproy, Nieuwegein, Heerenveen en Zeijen.

In welk prijssegment is Richard Schroeten Makelaars actief?

+

Richard Schroeten Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Richard Schroeten Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 369.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Weert

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Weert en vergelijkbaar is aan Richard Schroeten Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!