Witte & Verheul Makelaars

Witte & Verheul Makelaars is een makelaar gevestigd in Weert. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Witte & Verheul Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Witte & Verheul Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Weert en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Witte & Verheul Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Witte & Verheul Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 334.000
  • Gemiddelde verkooptijd 67
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 102.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Witte & Verheul Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Witte & Verheul Makelaars verkoopt

Witte & Verheul Makelaars is het meeste actief in Weert. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Witte & Verheul Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Witte & Verheul Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Weert 9 € 324.000
Thorn 1 € 375.000
Hunsel 1 € 345.000
Ospel 1 € 375.000

Type woningen die Witte & Verheul Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Witte & Verheul Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Witte & Verheul Makelaars het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
23%
vrijstaande woning
23%
2 onder 1 kapwoning
15%
galerijflat
15%
eindwoning
8%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
8%
portiekflat
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Witte & Verheul Makelaars

Wat kost Witte & Verheul Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Witte & Verheul Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Witte & Verheul Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Witte & Verheul Makelaars actief?

+

Witte & Verheul Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Weert, Thorn, Hunsel en Ospel.

In welk prijssegment is Witte & Verheul Makelaars actief?

+

Witte & Verheul Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Witte & Verheul Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 334.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Weert

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Weert en vergelijkbaar is aan Witte & Verheul Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!