Makelaars in Stramproy

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Stramproy, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Stramproy. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Stramproy helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Stramproy.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Stramproy zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Stramproy afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 363.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -45.000
 • Aantal transacties 39
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Stramproy
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Stramproy

In Stramproy is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 347.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -45.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Stramproy.

Bij de verkoop van een huis in Stramproy is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 347.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Stramproy. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Stramproy weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 363.000.

Het meest voorkomende energielabel in Stramproy is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Stramproy. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Stramproy

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Stramproy? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Stramproy. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Laenen Makelaardij | VerschilMakelaar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Stramproy, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Stramproy.

Populaire buurten in Stramproy

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Stramproy? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Stramproy. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Stramproy

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  36
 • 2. Stramproy buitengebied

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 532.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Stramproy

In Stramproy zijn de afgelopen maand 39 woningen verkocht. Makelaar Laenen Makelaardij | VerschilMakelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Stramproy.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kapelstraat 13 Dwars Makelaars | Qualis € 725.000
Savelveld 33 Arvalis € 549.000
Weverstraat 4 Koopklik Makelaardij & Taxaties € 545.000
Amentstraat 6 Hermans Makelaars wonen € 535.000
Frans Strouxstraat 77 Richard Schroeten Makelaars € 475.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stramproy

Hoeveel makelaars zijn er actief in Stramproy?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Stramproy. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Stramproy.

Wat kost een makelaar in Stramproy?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Stramproy is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Stramproy van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Stramproy?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Stramproy zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Stramproy?

+

De meest verkopende makelaar van Stramproy is Laenen Makelaardij | VerschilMakelaar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Stramproy zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Stramproy?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Stramproy aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Stramproy.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!