Makelaars in Neeritter

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Neeritter, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Neeritter. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Neeritter helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Neeritter.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Neeritter zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Neeritter zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Neeritter afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 263.000
 • Gemiddelde verkooptijd 69
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 35.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Neeritter
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Neeritter

In Neeritter is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 140.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 35.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Neeritter.

Bij de verkoop van een huis in Neeritter is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 104 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 140.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Neeritter. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Neeritter weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 263.000.

Het meest voorkomende energielabel in Neeritter is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Neeritter. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Neeritter

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Neeritter? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Neeritter. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hermans Makelaars wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Neeritter, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Neeritter.

 • Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 239.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  12 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 105.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 369.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  170 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 260.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Neeritter

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Neeritter? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Neeritter. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Neeritter

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 263.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Neeritter

In Neeritter zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Hermans Makelaars wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Neeritter.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Meierplein 5 Hermans Makelaars wonen € 485.000
De Wal 63 Damen Makelaardij € 369.000
Diamantstraat 60 De Brabant Makelaar € 260.000
Lambertusstraat 14 Homevision Makelaardij € 239.000
Philippestraat 2 a Maasland Makelaardij € 239.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Neeritter

Hoeveel makelaars zijn er actief in Neeritter?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Neeritter. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Neeritter.

Wat kost een makelaar in Neeritter?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Neeritter is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Neeritter van € 2.600 tot € 3.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Neeritter?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Neeritter zijn € 1.300 a € 2.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Neeritter?

+

De meest verkopende makelaar van Neeritter is Hermans Makelaars wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Neeritter zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Neeritter?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Neeritter aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Neeritter.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!