Makelaars in Ittervoort

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ittervoort, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Ittervoort. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ittervoort helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Ittervoort.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ittervoort zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ittervoort afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 347.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 97.000
 • Aantal transacties 15
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ittervoort
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ittervoort

In Ittervoort is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 448.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 97.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ittervoort.

Bij de verkoop van een huis in Ittervoort is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 448.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ittervoort. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ittervoort weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 347.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ittervoort is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ittervoort. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ittervoort

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ittervoort? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ittervoort. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Homevision Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ittervoort, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ittervoort.

Populaire buurten in Ittervoort

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ittervoort? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ittervoort. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Ittervoort

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 347.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in Ittervoort

In Ittervoort zijn de afgelopen maand 15 woningen verkocht. Makelaar Homevision Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ittervoort.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kortmannstraat 7 Maat Makelaars € 539.000
Margarethastraat 23 Hendriks Makelaardij € 500.000
Ridderspoor 10 Reuvers Makelaardij B.V. € 499.000
Kasteelstraat 8 Maat Makelaars € 435.000
Margarethastraat 39 Kierkels & Hensen Vastgoed € 369.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ittervoort

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ittervoort?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Ittervoort. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ittervoort.

Wat kost een makelaar in Ittervoort?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ittervoort is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ittervoort van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ittervoort?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ittervoort zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ittervoort?

+

De meest verkopende makelaar van Ittervoort is Homevision Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ittervoort zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ittervoort?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ittervoort aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ittervoort.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!