WK makelaars

WK makelaars is een makelaar gevestigd in Hoofddorp. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt WK makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. WK makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoofddorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van WK makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties WK makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 486.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 12.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over WK makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar WK makelaars verkoopt

WK makelaars is het meeste actief in Hoofddorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar WK makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt WK makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoofddorp 8 € 541.000
Vijfhuizen 6 € 567.000
Haarlem 3 € 405.000
Beverwijk 1 € 309.000
Woerden 1 € 419.000

Type woningen die WK makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat WK makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat WK makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
portiekflat
15%
vrijstaande woning
13%
galerijflat
10%
2 onder 1 kapwoning
8%
eindwoning
8%
hoekwoning
8%
bovenwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in WK makelaars

Wat kost WK makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van WK makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer WK makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is WK makelaars actief?

+

WK makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoofddorp, Vijfhuizen, Haarlem, Beverwijk en Woerden.

In welk prijssegment is WK makelaars actief?

+

WK makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar WK makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 486.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoofddorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoofddorp en vergelijkbaar is aan WK makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!